Όταν ο Γιώργος Σαμπάνης έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στην ελληνική μουσική σκηνή όλοι μιλούσαν για ένα μεγάλο ταλέντο. Σήμερα ο Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζει να κάνει επιτυχίες συνεχίζει όμως και να προσπαθεί πολύ καθώς γνωρίζει ότι η επιτυχία είναι μαραθώνιος. Σε συνέντευξή του που έδωσε στο περιοδικό HELLO! μίλησε για το μέλλον του, τη μουσική αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας.

\"\"

«Η Πατρίσια είναι το πρότυπο της γυναίκας που θέλω να έχω δίπλα μου έτσι ή αλλιώς. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω απορρίψει το ενδεχόμενο να είναι εκείνη η γυναίκα που θα κάνω μαζί της οικογένεια. (…) Δεν θα ήθελα να της στερήσω την ανεμελιά των 23 της χρόνων, πρέπει εκείνη να το θέλει και να είναι έτοιμη. Αν σε λίγα χρόνια είμαστε ακόμα μαζί, είμαστε ευτυχισμένοι και το θέλουμε γιατί όχι…» είπε ο Γιώργος Σαμπάνης για την αγαπημένη του, Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη.

\"\"

Ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε και για τη μουσική και για το εάν πρέπει να είναι ευτυχισμένος για να έχει έμπνευση. «Μπορεί για παράδειγμα κάποιος να είναι για παράδειγμα, τόσο ευτυχισμένος και ερωτευμένος που να μη θέλει να ασχοληθεί με τίποτα άλλο. (…) Δεν είναι στάνταρ τα συναισθήματα του ανθρώπου που γράφει»

\"\"

(real)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook