Ποιος πριγκιπικός γάμος! Ένας είναι ο γάμος της χρονιάς, αυτός του Hugh Hefner με την Crystal Harris.

Η 24χρονη Playmate, που σχεδιάζει τον γάμο της με τον 84χρονο εκδότη-επιχειρηματία για τις 18 Ιουνίου στη βίλα του Playboy, μοιράστηκε μερικές από τις σκέψεις της που αφορούν στην οργάνωση της γαμήλιας τελετής.

Η τούρτα θα είναι από φράουλα, καθώς είναι από τα αγαπημένα του Hugh, ενώ όπως αποκάλυψε η αρραβωνιαστικιά του «ο Hef τρώει κάθε μέρα το ίδιο πράγμα. Κοτόσουπα με noodles κάθε απόγευμα στις 17.00». Όσο για το νυφικό της, η Crystal προσανατολίζεται σ’ ένα στράπλες ροζ φόρεμα σε σχήμα γοργόνας.

\"\"O Hefner της έκανε πρόταση γάμου την Ημέρα των Χριστουγέννων. Εκείνη ξέσπασε σε δάκρυα «Αυτά είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα», μοιραζόταν λίγο αργότερα με τους φίλους της στο twitter. Παραδέχτηκε πως η πρόταση γάμου δεν ήταν και τόσο έκπληξη, καθώς το ζευγάρι το είχε συζητήσει από το καλοκαίρι. «Με ρώτησε, αν σου ζητούσα να με παντρευτείς, θα έλεγες ναι; Κι εγώ απάντησα: Φυσικά. Τότε η γραμματέας του μου πήρε μέτρα για το δαχτυλίδι», εξομολογείται στο New Yorker.

Η νεαρή που μεγάλωσε στην Καλιφόρνια, σπούδαζε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο όταν ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ και την ανακάλυψαν οι υπεύθυνοι του Playboy. Άρχισε να βγαίνει με τον Hugh Hefner τον Ιανουάριο του 2009, όταν εκείνος είχε παράλληλα σχέση με τις δίδυμες Kristina και Karissa Shannon. Διέκοψε τη σχέση του μαζί τους τον Ιανουάριο του 2011 κι από τότε έχει μείνει πιστός και… μονογαμικός για χάρη της Crystal.

«Τώρα είμαστε μόνο οι δυο μας. Ο Hef έχει κάνει αρκετό σεξ με πάρα πολλές γυναίκες σ’ όλα αυτά τα χρόνια και πλέον δεν είναι η πρώτη προτεραιότητά του», λέει η 24χρονη αρραβωνιαστικιά του αφεντικού του Playboy.

\"\"

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook