Μετά από αρκετό καιρό η κορυφή του 10ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής άλλαξε χέρια καθώς ο Ηρόδοτος έπεσε από την πρώτη θέση μετά την ισοπαλία (0-0) που έφερε στον Άγιο Νικόλαο με τον ΑΟΑΝ.

Την «γκέλα» της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο η Επισκοπή που έκανε περίπατο στο ντέρμπι με τον ΠΟΑ κερδίζοντας τον με 3-0 και ο Γιούχτας που αν και δυσκολεύτηκε επικράτησε με 1-0 στις Αρχάνες του Ρεθυμνιακού.

Πλέον μετά την διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής στην πρώτη θέση ισοβαθμούν με 34 βαθμούς ο Γιούχτας και η Επισκοπή με τον Ηρόδοτο να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 33 πόντους και τον ΠΟΑ να μένει τέταρτος με 31.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια την μεγάλη νίκη της ημέρας πέτυχε μέσα στο Ζαρό η ομάδα των Ασιτών που συνέτριψε με 1-5 τους γηπεδούχους και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή στη Δ΄ Εθνική κράτησε και ο Μινώταυρος που κέρδισε δίκαια με 3-1 την Ασή Γωνιά στις Μουρνιές . Την ίδια ώρα ο αγωνιστικός κατήφορος για την Χερσόνησο συνεχίστηκε και κόντρα στην Αναγέννηση Ιεράπετρας με τους Χερσονιώτες να χάνουν με 1-2 στην έδρα τους και να βρίσκονται πλέον σε αρκετά δύσκολη θέση.

Τέλος σημαντική νίκη που του εξασφαλίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την παραμονή του στην κατηγορία πέτυχε ο ΠΑΟΚρουσώνα που κέρδισε με 1-0 στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι τον Πατούχα και τον έβαλε για τα καλά σε περιπέτειες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής για το Περιφερειακό πρωτάθλημα :

Γιούχτας – Ρεθυμνιακός 1-0 (56΄ αυτ. Ψωμάς)

Μινώταυρος – Ασή Γωνιά 3-1 (22΄, 39΄ Ψαράκης , 34΄Δημούτσης – 24΄ Κεφάκης)

ΑΟΑΝ – Ηρόδοτος 0-0

ΠΑΟΚρουσώνα – Πατούχας 1-0 (33΄ Παπαρούνας)

Χερσόνησος – Αναγέννηση Ιερ. 1-2 (52΄Βλάχος – 66΄, 70΄ Δεδελετάκης)

Επισκοπή – ΠΟΑ 3-0 (20΄ Βελονάκης, 32΄ Ταμάμης , 46΄ Κοζανίδης)

Ζαρός – Ασίτες 1-5 (60΄ Πλύγκος – 27΄ Μπαμπουλάκης, 54΄ Ρουμπάκης, 56΄-58΄Μεταξάκης , 72΄ Σταυρακάκης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook