Ευχαριστημένος από την τελική επικράτηση της ομάδας του απέναντι στον Α.Ο. Χανιά παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Ζακύνθου, Ζόραν Γέφτοβιτς.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα τον ΑΟΧ και επισήμανε ότι φαινόταν πως όποιος έβαζε πρώτος το γκολ θα κέρδιζε και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ioniansports.gr:

\”Είχαμε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το δεύτερο συνεχόμενο μετά το ματς με τη Γλυφάδα εκτός έδρας. Η αναγκαιότητα της νίκης μας γέμισε με άγχος κάτι που ήταν αναμενόμενο.Το παιχνίδι ήταν ούτως ή άλλως πολύ δύσκολο, αφού τα Χανιά διαθέτουν πολλή καλή ομάδα γεμάτη από νεαρά παιδιά με ταλέντο. Η νίκη μας ήταν μεγάλη από όλες τις πλευρές. Το παιχνίδι σήμερα κρίθηκε στη δύναμη και όπως όλα αυτά τα μας τελικά μετρά ποιος θα βάλει πρώτος το γκολ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος πρώτα απ\’ όλα από το αποτέλεσμα και φυσικά από την προσπάθεια των παικτών μου που αν και ήταν γεμάτοι άγχος έπαιξαν κατά διαστήματα ποιοτικό ποδόσφαιρο δείχνοντας ένα καλό πρόσωπο και δικαιώνοντας με όταν στην αρχή που ανέλαβα την ομάδα είπα πως έχει πολύ καλούς παίκτες. 

Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Χαιρόμαστε απόψε και από αύριο αφήνουμε τη νίκη αυτή στο παρελθόν. Ήταν πολύ καλό που κάναμε δύο συνεχόμενες νίκες πάντως. Μας βοήθησε πολύ βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξή του\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook