Για ένα ημίχρονο ο Κύδων έδειχνε να είναι σε καλό... δρόμο απέναντι στον Φίλιππο έχοντας το προβάδισμα στη μεταξύ τους "μονομαχία" στο κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού.

Η ιστορική ομάδα της Βέροιας όμως κατάφερε στην επανάληψη να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να φτάσει στην τελική επικράτηση με 26-20.

Στα θετικά για την χανιώτικη ομάδα η επιστροφή του Στέφανου Ξανθουδάκη, ενώ στα... αρνητικά του παιχνιδιού ο σοβαρός τραυματισμός του Άγγελου Δραγκόλα για τους φιλοξενούμενους, ο οποίος υπέστη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ρήξη πνευμοθώρακα και έκανε επέμβαση στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου θα παραμείνει για πέντε ημέρες.

Ο Κύδων έχασε μεγάλη ευκαιρία να "κλειδώσει" την παραμονή στην Α1 ανδρών στο χάντμπολ, με το κρίσιμο ματς να είναι απέναντι στον Πανελλήνιο, πιθανότατα το Σάββατο 17 Μαρτίου.

Τα δεκάλεπτα: 4-3, 7-5, 12-9 (ημχ.), 15-16, 17-21, 20-26

ΚΥΔΩΝ (Ηλίας Κιναλόπουλος): Ρηγάτος, Καμαριανάκης, Φαλτσέτας 7, Καμπανιέρης 4, Σπυρλιδάκης, Μυντιλάκης 1, Κοκολοδημητράκης 7, Παϊζάκης, Βλατάκης, Ξανθουδάκης 1, Γεωργιάδης, Μιχελάκης, Σταμπουλής, Κρασουδάκης.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Νίκος Κούγιας): Αρβανιτίδης 1, Δεληγιάννης 5, Δέλλιος, Δινάλης, Δραγκόλας 2, Κορωνάς, Κουρουμλίδης 1, Κωστακίδης Α. 3, Κωσταράκης, Μάντζος 2, Μπαντής 3, Παπαδόπουλος 9, Ρεμπελάκος.

Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, δίλεπτα: 2-2, πέναλτι: 3/4-3/3.


Λευτέρης Αντωνακάκης