Από το καλό στο καλύτερο πάει ο Ρούβας μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία από τον Γιάννη Ταουσιάνη.

Η ομάδα της Γέργερης στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Football League 2 σημείωσε μεγάλη νίκη εκτός έδρας κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας με 2-3 βάζοντας στην ζώνη του υποβιβασμού τους γηπεδούχους .

Από την άλλη ο Ρούβας απομακρύνθηκε τρεις βαθμούς από την 10η θέση του πρωταθλήματος όπου βρίσκεται πλέον ο Αστέρας Μαγούλας με 8 βαθμούς σε αντίθεση με την ομάδα της Γέργερης που έχει 11 πόντους και βρίσκεται στην 7η θέση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το συγκρότημα του Γ. Ταουσιάνη σε ένα συναρπαστικό ματς σε εξέλιξη ήταν ο Αλέξης Περογαμβράκης που σημείωσε και τα τρία τέρματα της ομάδας του χαρίζοντας της μια πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο επιθετικός του κρητικού συγκροτήματος άνοιξε το σκορ για τον Ρούβα στο 29΄ όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Τσούπρος ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Αυτό ήταν το σκορ για το πρώτο ημίχρονο με τον Ρούβα να μπαίνει δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 64΄ να παίρνει ξανά το προβάδισμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Περογαμβράκη.

Παρόλα αυτά ο Ιορδανίδης στο 87΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 2-2 , όμως ο Ρούβας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και ο διαιτητής δεν είχε τελειώσει τις υποδείξεις των πέναλτι. Έτσι ο Περογαμβράκης ήταν και πάλι εύστοχος από την άσπρη βούλα στο 93΄ χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Αστέρας Μαγούλας (Στέλιος Βογιατζής): Παλλιγγίνης, Κουσουρής, Σιακαβάρας, Τσούπρος, Μαρής, Λάμπρου, Κονέ, Χρυσάφης, Ιορδανίδης, Μανίκας, Σερέπας (57\’ Κορνελάτος).

Ρούβας (Γιάννης Ταουσιάνης): Χριστοδουλάκης, Γιαννακάκης (57\’ Τζιράκης), Παπαχρήστος, Πατέλης, Ανυφαντάκης, Κορδονούρης, Σταθόγλου (85\’ Μαραγκάκης), Πουλάκης, Ταχαμτζίδης, Ρουμπάκης, Περογαμβράκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook