Τον 46χρονο  Σταύρο Σταυριανουδάκη από τα Χανιά, ο οποίος εξαφανίστηκε από το πρωί του Σαββάτου αναζητούν οι συγγενείς του.

Ο 46χρονος διαθέτει βιβλιοπωλείο στις Βρύσες και στις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας, έκλεισε το κατάστημά του και αναχώρησε με το αυτοκίνητό του ΥΝΙ 3431 Saab cabrio μαύρου χρώματος,αλλά από τότε τα ίχνη του έχουν χαθεί..

Όπως ανέφερε στο Flashnews.gr ο αδελφός του αγνοούμενου η οικογένεια του δεν γνωρίζει ακόμα για ποιό λόγο έφυγε από το βιβλιοπωλείο εκείνο το πρωί αλλά και τον τόπο προορισμού του, ενώ πιθανολογούν ότι κατευθύνονταν προς Χανιά όπου είναι το σπίτι του.

Ο 46χρονος  κλείνει σήμερα 48 ώρες περίπου που αγνοείται και στους οικείους του όπως είναι φυσικό έχει δημιουργηθεί έντονη ανησυχία.

Με ενέργειες της οικογένειάς του έχουν ενημερωθεί η Τροχαία, τα Νοσοκομεία καθώς και τα κέντρα των ταξί σε όλη την Κρήτη, ενώ μόλις σήμερα το μεσημέρι ενημερώθηκε το Τμήμα της Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας και από κοινού με τη συνδρομή εθελοντών λαμβάνουν μέρος στις έρευνες εντοπισμού του 46χρονου.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6945333254 ή με τις αστυνομικές αρχές.