Στο Ηράκλειο βρίσκεται από τις 3 το μεσημέρι η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας . Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχθηκαν αρκετά μέλη της ΕΠΣΗ προεξέχοντος του προέδρου Νίκου Τζώρτζογλου.

Δηλώσεις κατά την άφιξη της αποστολής έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος και ο γκολκίπερ της Εθνικής Αλέξανδρος Τζόρβας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αρκέσθηκε να πει για το φιλικό με το Βέλγιο: «Πριν πάμε στο Euro αποφασίσαμε να παίξουμε στο Ηράκλειο και την Κρήτη ένα παιχνίδι και χαιρόμαστε που είμαστε εδώ».

Ερωτηθείς για το μέλλον του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική, τόνισε: «Στον κ. Σάντος έχουμε καταθέσει μια πρόταση, αυτό που προέχει όμως είναι να είμαστε καλά για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Τζόρβας, δεν ξέχασε στις δηλώσεις του τα χρόνια που πέρασε στο Ηράκλειο: «Χαίρουμε που ήρθα ξανά στην Κρήτη. Έχω έντονες και όμορφες αναμνήσεις από την παρουσία μου εδώ με τον ΑΟΑΝ και τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ μάλιστα ήταν ένας πολύτιμος σταθμός ο οποίος με βοήθησε στην καριέρα μου. Ελπίζω να βοηθήσει αύριο ο καιρός και να έρθει αρκετός κόσμος στο γήπεδο, όπως κάνει πάντα».

Λίγο μετά τις 3.30 έφτασε στο Ηράκλειο με απευθείας πτήση από τις Βρυξέλλες και η αποστολή της Εθνικής ομάδας του Βελγίου, η οποία θα κάνει προπόνηση στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 6 το απόγευμα.

Όσο για την Εθνική μας ομάδα στις 6.30 υπάρχει η συνέντευξη τύπου του Φερνάντο Σάντος ενώ στις 7 το απόγευμα θα ακολουθήσει η προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος η οποία θα είναι ανοικτή για το κοινό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook