Παρουσία πλήθος κόσμου έγινε την Τετάρτη το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου η παρουσίαση του λευκώματος του «Γαλανόλευκου Φάρου».

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς που τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην Εθνική ομάδα και ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της εκδήλωσης.

Ο Μαχλάς τιμήθηκε για το γκολ που έβαλε το 1994 στο ματς με την Ρωσία στο ΟΑΚΑ και μας έστειλε στο Μουντιάλ της Αμερικής, και ο Νίκος Αναστόπουλος ως ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με την Εθνική Ελλάδος.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα αυτή η βράβευση καθώς προέρχεται από τους φιλάθλους της Εθνικής μας ομάδας, που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις τότε μπορείς να πετύχεις σε ότι κάνεις στη ζωή σου. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και σε κάθε της υποχρέωση στο μέλλον», τόνισε ο Ν. Αναστόπουλος.

Από την πλευρά του ο Ν. Μαχλάς επεσήμανε : «Όλες αυτές οι εκδηλώσεις μας γεμίζουν όλους χαρά. Έτσι και εγώ έχω μεγάλη χαρά για τη τιμή αυτή, αλλά και για το ότι ήμουν μέλος της Εθνικής μας ομάδας και καταφέραμε να πετύχουμε μια σημαντική διάκριση που ήταν η πρόκρισή μας στο Μουντιάλ. Βοηθήσαμε και εμείς από την πλευρά μας να κάνει βήματα προόδου η Εθνική ομάδα και να φτάσει το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γαλανόλευκο Φάρο και να ευχηθώ στην Εθνική μας ομάδα να έχει μόνο επιτυχίες».

Το λεύκωμα «Πορεία Δόξας» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Α-Ω» και τη δημοσιογραφική του επιμέλεια είχαν οι Κώστας Ντάλτας και Γιάννης Δάρας. Τα εισαγωγικά σημειώματα του λευκώματος έχουν γραφτεί από τον αρχηγό της πρωταθλήτριας Ευρώπης ομάδας του 2004 Θοδωρή Ζαγοράκη, τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ και μέλος της ομάδας του 2004 Στέλιο Γιαννακόπουλο, αλλά και τον σημερινό αρχηγό της Εθνικής Γιώργο Καραγκούνη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook