Όσο περνούν οι μέρες και ο Βαγγέλης Μάντζιος δεν καταφέρνει να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα τόσο μειώνονται και στο ελάχιστο οι πιθανότητες να μπορέσει να είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Ο 29χρονος επιθετικός ακολούθησε και στην προπόνηση της Πέμπτης ατομικό πρόγραμμα σε αυξημένους ρυθμούς και όλα δείχνουν ότι ο Αναστόπουλος θα ρισκάρει να τον πάρει και πάλι στην αποστολή όπως έγινε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και ανάλογα με την ετοιμότητα του θα τον χρησιμοποιήσει για κάποιο χρονικό διάστημα αν κρίνει ότι αυτό είναι απαραίτητο.

Το θετικό για τον προπονητή του ΟΦΗ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει άλλα ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για το σημαντικό ματς της Κυριακής εκτός από τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς που θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του.

Και αυτό καθώς οι Παπουλής και Σίσιτς που είχαν κάποιες μικροενοχλήσεις στους προσαγωγούς τις προηγούμενες ημέρες τις ξεπέρασαν και τέθηκαν από την Πέμπτη στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί την Παρασκευή με μια προπόνηση που θα γίνει στις 4 το απόγευμα.

Στο επίκεντρο η αδειοδότηση

Στο μεταξύ στο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης που κράτησε περίπου δύο ώρες συζητήθηκε η 4η φάση της αδειοδότησης που είναι και η πιο δύσκολη και συνάμα πιο σημαντική για να μπορέσει να πάρει άδεια η ΠΑΕ ΟΦΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το οικονομικό πρόβλημα συνεχίζει να είναι έντονο αλλά στον ΟΦΗ δεν έχουν χρονικά περιθώρια να καθυστερήσουν και άλλο και για αυτό από την Παρασκευή κιόλας θα ξεκινήσει η διαδικασία συλλογής υπογραφών από τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, το τεχνικό τιμ , τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ αλλά και τους προπονητές και ποδοσφαιριστές που έχουν κερδίσει την προσφυγή τους κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ και θα πρέπει η κρητική ομάδα να παρουσιάσει στον φάκελο της υπογραφές που θα δείχνουν ότι αυτές οι προσφυγές έχουν διακανονιστεί η εξοφληθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τα θέματα που συζητήθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης :

\”Η Δ.Ε. καλεί το φίλαθλο κόσμο να βοηθήσει μαζικά τη προσπάθεια του προπονητή και των παικτών στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Παρακαλούνται όλοι οι φίλαθλοι να αποφύγουν τη χρήση πυρσών στη διάρκεια του αγώνα. Δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι ο ΟΦΗ είναι υπότροπος και εάν δοθεί η αφορμή να πάει ξανά στον αθλητικό δικαστή κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του.
Ολοί οι φίλαθλοι θα πρέπει να δείξουν για μια ακόμη φορά το ήθος που τους διακρίνει και να μην επιτρέψουν σε κανέναν να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα μας.
Συνεχίζεται η προσπάθεια για το θέμα της αδειοδότησης. Η Δ.Ε. όρισε επιτροπές που θα έλθουν σε επαφή με το προσωπικό της ΠΑΕ, το τεχνικό τημ, τους παίκτες, αλλά και αυτούς που έχουν καταθέσει προσφυγή για να ρυθμισθεί η όποια οφειλή υπάρχει προς αυτούς.
Στόχος της Δ.Ε. είναι όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχει καταρτισθεί.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη η ΠΑΕ-ΟΦΗ ολοκλήρωσε με επιτυχία τα 3 πρώτα στάδια της αδειοδότησης\”.

17.000 ευρώ πρόστιμο για τρία ματς !

Με χρηματικό πρόστιμο που συνολικά φτάνει τις 17.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΟΦΗ από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για την συμπεριφορά των φιλάθλων της σε τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα για το παιχνίδι ΟΦΗ – Ξάνθη η κρητική ομάδα τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.000 ευρώ, για το ματς Εργοτέλης – ΟΦΗ με πρόστιμο 9.000 ευρώ και για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ» με πρόστιμο 7.200 ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook