Στο Ωνάσειο για εξετάσεις μετέβη, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το in.gr, ο επιχειρηματίας Ισίδωρος Κούβελος, σύζυγος της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη, έπειτα από συμπτώματα δύσπνοιας. Σημειώνεται ότι ο κ. Κούβελος είχε εισαχθεί ξανά στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο πριν από περίπου τρία χρόνια και είχε υποβληθεί σε επέμβαση.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι η Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου της Βουλής είχε διαπιστώσει ότι ο κ. Κούβελος δεν είχε δηλώσει τον επιχειρηματικό τραπεζικό του λογαριασμό στο Λονδίνο, όπου κατατέθηκε το επίμαχο ποσόν στις 4 Μαρτίου 2011, χωρίς πάντως να προκύπτει επαύξηση της περιουσιακής του κατάστασης που να μην δικαιολογείται.

Με δήλωσή του ο κ. Κούβελος έκανε λόγο για συνεχιζόμενη φαρσοκωμωδία. «Παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζεται ότι δεν υπάρχει επαύξηση της περιουσίας μου που δεν δικαιολογείται, προκειμένου να καλυφθούν ατυχέστατοι χειρισμοί που έγιναν από την αρχή και είχαν ως μοναδικό στόχο την σπίλωση της γυναίκας μου, η φαρσοκωμωδία συνεχίζεται» δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Ως εδώ. Ζητώ το θέμα να πάει στον εισαγγελέα, προκειμένου να μπορέσω κι εγώ να αποδείξω τα προφανή» είχε τόνισε ο Ισίδωρος Κούβελος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook