Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «Βράδυ» της Πέμπτης η Κατερίνα Καραβάτου. Μεταξύ άλλων, μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για το ξαφνικό κόψιμο του «Κους-Κους» από τον Alpha στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, για την αντικατάστασή του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και για τη σχέση της τόσο με την οικοδέσποινα του \”Ελένη\”, όσο και με τη Ρούλα Κορομηλά.

Η άλλοτε παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του Alpha μίλησε για το ραντεβού στο οποίο της ανακοινώθηκε η διακοπή της εκπομπής της: «Η αλήθεια είναι ότι το έχω ζήσει και το έχω ξαναζήσει σε διάφορες στιγμές το ραντεβουδάκι εκείνο, γενικά δεν θέλω να μιλάω για αυτό. (…) Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι εκείνη τη στιγμή φοβήθηκα. Εκείνη τη στιγμή σοκαρίστηκα, αλλά βασικά φοβήθηκα. Φοβήθηκα για το παιδί μου, τίποτα άλλο. Το πράγμα που αισθάνθηκα, όταν έγινε ό,τι έγινε, ήταν αυτό: ο φόβος. […] Πέρασα μία πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, ο γιατρός μου την έλεγε high risk (μεγάλου κινδύνου) γιατί, όταν είχα ξεκινήσει, είχα πάθει και το Η1Ν1, είχα νοσηλευτεί, μπόρεσα να το ξεπεράσω μόνη μου, χωρίς φάρμακα και ήταν κάτι πολύ πολύτιμο για μένα αυτό. Και όταν έγινε αυτό (το ραντεβού) φοβήθηκα, είχα τα χέρια μου συνέχεια πάνω στην κοιλιά μου και φοβήθηκα. Έπαιρνα διαφραγματικές αναπνοές, σκεφτόμουν άλλα πράγματα και προσπαθούσα να βεβαιωθώ ότι όλα πάνε καλά σε σχέση με αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε: «Το επόμενο πράγμα ήταν οι συνεργάτες μου, έβλεπα τις μούρες τους παντού. Τα παιδιά της ομάδας, τους παρουσιαστές μου, την αρχισυντάκτρια, τους παραγωγούς… Όλο αυτό το πράγμα, έλεγα “τι θα γίνει”, “πού θα πάνε” κλπ».

Όσο για τις σχέσεις της σήμερα με την υπεύθυνη της εκπομπής της, Ρούλα Κορομηλά, η Κατερίνα Καραβάτου τόνισε: «Δεν έχω μιλήσει στο τηλέφωνο με την κυρία Κορομηλά καθόλου. Δηλαδή, την τελευταία φορά που την είδα και της μίλησα, ήταν σε εκείνη την τελευταία μας εκπομπή, στις 15 Ιουλίου. Έκτοτε δεν έχουμε μιλήσει. […] Δεν έχω μιλήσει με την κυρία Κορομηλά και δεν ξέρω τι έγινε. -Πάντα την λέω κυρία Κορομηλά- Η μαμά μου μού είπε ότι έστειλε λουλούδια στο μαιευτήριο, αλλά να μιλήσουμε για αυτό το πράγμα ή για οτιδήποτε άλλο ή για το μωρό, δεν έχουμε μιλήσει», ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε: «Με τον Alpha δεν είμαστε δικαστική διαμάχη».
 
Έχοντας αφήσει πίσω τα επτά χρόνια του «Κους-Κους», με τι είδους εκπομπή θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση; «Νομίζω τώρα θα κάναμε κάτι τελείως διαφορετικό. Είναι ώρα για κάτι τελείως διαφορετικό» παραδέχθηκε, ενώ για την κριτική που έχουν δεχτεί η μεσημεριανές εκπομπές όλα αυτά τα χρόνια τόνισε: «Εγώ πιστεύω ότι οι εκπομπές έχουν να κάνουν με τον τρόπο που έχει ο παρουσιαστής, όχι με το περιεχόμενο. Οι εκπομπές όλα αυτά τα χρόνια κάνουν το ίδιο πράγμα από το πρωί μέχρι το βράδυ, απλά διαφοροποιείται ο παρουσιαστής. Έχει να κάνει με τον τρόπο που ο καθένας κάνει τη δουλειά του».

Τέλος, μίλησε για τις σχέσεις με την «αντικαταστάτριά» της, Ελένη Μενεγάκη: «Κάποιος θα πήγαινε στη θέση μου, προφανώς πήγε η Ελένη. Δεν ξέρω πώς σκέφτηκαν και τι έκαναν ακριβώς, το αποτέλεσμα ήταν αυτό. Δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει! […] Φυσικά είχαμε επαφή, αφού ήμασταν στο διπλανό πλατό για επτά χρόνια. Αλλά δεν έχουμε μιλήσει από τότε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook