Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί από την Παρασκευή το βράδυ ο φροντιστής της ομάδας Μπάμπης Χαραλαμπάκης , ενώ στην διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ θέλουν να ρίξουν τους τόνους στο θέμα που προέκυψε με τις τάσεις φυγείς από τον Ταυλαρίδη μετά και την αποχώρηση του από την προπόνηση της Παρασκευής.

Μετά το τέλος του «μαραθώνιου» διοικητικού συμβουλίου το βράδυ της Παρασκευής αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία με τον πρώην πλέον φροντιστή της ομάδας Μπάμπη Χαραλαμπάκη και το κενό του να καλυφθεί εκ των έσω με κάποιον από τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ.

Αίτια για το διαζύγιο με τον Χαραλαμπάκη είναι η απουσία του τις τελευταίες δύο ημέρες από την προπόνηση λόγω των οφειλών που υπήρχαν προς το πρόσωπο του. Μάλιστα το διαζύγιο με τον πρώην πλέον φροντιστή του ΟΦΗ δεν φαίνεται να είναι και τόσο «βελούδινο» καθώς είχε πολλά επεισόδια.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ταυλαρίδη στον ΟΦΗ δεν θέλουν να δώσουν συνέχεια και θεωρούν ότι ο παίκτης θα δώσει κανονικά το παρόν στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου που θα γίνει στις 4.30 μ.μ στο «Γεντί Κουλέ» και θα παίξει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Το αν αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ταυλαρίδη με τον ΟΦΗ είναι κάτι που θα φανεί από την Δευτέρα , αλλά πάντως σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό με τα ρούχα στην προπόνηση της Παρασκευής ήταν η αφορμή για τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό που από τις αρχές της εβδομάδας φαίνεται να έχει ζητήσει να αποχωρίσει από την κρητική ομάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook