Απώλειες υπήρξαν για Σπάθα και Άρη Βουκολιών στα παιχνίδια του Σαββάτου για τη Β\’ ΕΠΣΧ, αφού τα εμπόδια των Φωστήρα και Νέων Χανίων, αντίστοιχα, αποδείχθηκαν απροσπέλαστα.
Στο Κολυμπάρι ο \”ΦΑΣ\” προηγήθηκε δύο φορές με τους Ν. Παλαθούρα (50\’) και Ντούφα (65\’), έχοντας και δύο δοκάρια με τον πρώτο και τον Σταμούλη, αλλά οι \”πράσινοι\” κατάφεραν να σώσουν το βαθμό της ισοπαλίας, που τους διατηρεί στη 2η θέση, με τους Χρυσαφάκη (60\’) και Μπουζάκη (80\’).
Στο 0-0 \”κόλλησαν\” Άρης Β. και Νέοι Χανίων στο μεταξύ τους παιχνίδι στον Ταυρωνίτη, ενώ στα Παλαιά Ρούματα ο Διγενής πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, ατενίζοντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη \”μάχης\” της παραμονής, με 3-1 απέναντι στον Ποσειδώνα.
Ο Στ. Παναγιωτάκης στο 15\’ και στο 32\’ και ο Α. Κατζάκης στο 50\’ πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ ο σύλλογος των Τσικαλαριών μείωσε στο 80\’ με πέναλτι του Κουράκη, με τον νεαρό μέσο να αποβάλλεται στο 85\’. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες και ξεκίνησαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, συμπληρώνοντας 11άδα στο πρώτο 15λεπτο!

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook