Τις κυρίες αυτές τις έχουμε συνηθίσει σε θηλυκές, άκρως αισθησιακές φωτογραφήσεις , με προκλητικά εσώρουχα και τουαλέτες που αναδεικνύουν τις καμπύλες τους. Αυτή τη φορά όμως, η λατίνα καλλονή Τζένιφερ Λόπεζ και οι δύο Άγγελοι της Victoria\’s Secret, Αντριάνα Λίμα και Ντούτζεν Κρος, δείχνουν την σκληρή πλευρά τους!

Στο τελευταίο τεύχος του αντρικού περιοδικού V magazine, οι τρεις διάσημες κυρίες φωτογραφίζονται με «άγριες» διαθέσεις, σκισμένα εσώρουχα και σκληρές πόζες που ανάβουν τα αίματα!

Στο εξώφυλλο του περιοδικού , η διάσημη σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ φωτογραφίζεται ως θηλυκός Ρόμπυ Μπαλμπόα και είναι ένας αντίπαλος που κάθε άντρας θα ήθελε να… παλέψει μαζί του!

\"\"

\"\"

Μάλιστα, η Λατίνα καλλονή δεν διστάζει να ποζάρει κάνοντας προκλητικές χειρονομίες αλλά και να βγάλει όλα τα περιττά και να μείνει μόνο με τα γάντια του μποξ! Σίγουρα , πολλοί θα εύχονταν να τους προκαλέσει η Τζένιφερ, πετώντας τους το γάντι…

\"\"

\"\"

Αντριάνα Λίμα και Ντούτζεν Κρος αφήνουν τα φτερά και τα πούπουλα που φορούν συνήθως και μεταμορφώνονται σε «μαύρους» Αγγέλους. Δερμάτινα, άγρια εσώρουχα, κοιλιακοί που θα ζήλευαν και οι καλύτερες γυμνάστριες και βλέμμα που «σκοτώνει» , οι δύο κυρίες δίνουν μάχη σώμα με σώμα και είναι χάρμα οφθαλμών !

\"\"

\"\"

\"\"

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook