Όπως συνηθίζεται πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια του Α.Ο. Χανιά στο επίσημο σάιτ της ομάδας υπάρχει δημοσίευση, που αποτελεί και κάλεσμα προς τον κόσμο για την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Γλυφάδα, στα Περιβόλια (4/3, 15.00).
Αναλυτικά η άποψη που υπάρχει στο aoxania.gr:
Ο Αθλητικος Όμιλος Χανιά είναι αναμφίβολα ο εκφραστής του Χανιώτικου ποδοσφαίρου εδώ και δεκαετίες.Όσες δύσκολες στιγμές και αν πέρασε, όσοι αυτόκλητοι σωτήρες και αν εκμεταλλεύθηκαν ή έδωσαν λανθασμένη διεύθυνση στην φίλαθλη ισχύ του, όσοι και αν προσπάθησαν να τον καθαιρέσουν από την κορυφή της φίλαθλης Χανιώτικης συνείδησης με θεμιτά ή αθέμιτα μέσα,  ο Σύλλογος μας κατόρθωσε να επιβιώσει και διαχρονικά να επιβάλλει τα χρώματα, το όνομα και την αύρα του ως κύρια διακριτικά του Χανιώτικου Ποδοσφαίρου.
   Απόδειξη των ως άνω είναι ότι μολονότι  πέρασε από διοικητική και οικονομική τρικυμία το προηγούμενο καλοκαίρι, με τις συνέπειες μιας ανορθόδοξης  αγωνιστικής και στρεβλής οικονομικής διαχείρισης να αφήνουν έντονα τα σημαδια τους και τρίτους, εκτός συλλόγου, να επιχειρούν να επιταχύνουν τη διαλυση του και την αποδυνάμωση του σε έμψυχο υλικό ώστε να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη, απότελεσε και πάλι και ίσως προς έντονη δυασαρέσκεια κάποιων, πόλο έλξης για Χανιώτες που τον αγαπούν ανιδιοτελώς και συνένωσαν τις δυνάμεις τους για τη διάσωση του. Διάσωση του που ήταν και ακόμα αποδεικύεται ιδιαίτερα επίπονη, σχεδον εξαντλητική. Ας μη ξεχνάμε λοιπόν, από που ξεκινήσαμε πριν κάποιους μήνες και ότι απαιτήθηκε χρόνος, πίστη, οικονομικές θυσίες και τεράστια υπομονή και θέληση. Μόνο με αυτά τα χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να ατιμετωπισθούν δυσκολίες που έχουν την αιτία τους στο παρελθόν εκδηλώνονται παρολ\’αυτά ακόμα και σήμερα σε πολλές και καθημερινές σχεδόν περιπτώσεις και απαιτούν αντανακλαστικά και αποφασιστικότητα. 
      Η  φετινή μαζική προσέλευση των Χανιωτών στους εντός έδρας αγώνες του Αθλητικού Ομίλου Χανιά, με το γήπεδο των Περιβολίων να συγκεντρώνει τον περίσσοτερο κόσμο με διαφορά από οποιοδήποτε άλλο και τους φιλάθλους να θεωρούν έννοια ταυτόσημη την ποδοσφαιρική Κυριακή με τα ματς του Α.Ο. Χανιά, αποδεικνύει ότι ο ΑΟΧ έχει τις δυνατότητες, αν δεν επιστρέψει στα λάθη του παρελθόντος,  να περάσει σε σταθερα ανοδική τροχιά και να αγκαλιάσει και να αγκαλιασθεί από τη χανιωτικη κοινωνία, περισσότερο.
      Την Κυριακή στα Περιβόλια, η ομάδα μας δίνει ένα σημαντικό ματς με έντονη την ανάγκη της βαθμολογικής συγκομιδής.Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, η Επιτροπή στήριξης, το τεχνικό team  και οι ποδοσφαιριστές ζητούν από τους Χανιώτες – που για άλλη μια φορά προβλέπεται οτι θα δώσουν εντυπωσιακό παρών- να επιδείξουν υπομονή κατά τη διάρκεια του 90λεπτου, να στηρίξουν τους παικτές και να έχουν κόσμια συμπεριφορά πρός όλους τους παράγοντες του παιχνιδιού, επιδεικνύοντας σεβασμό, πρωτίστως στην ίδια την ομάδα και στη δύσκολη και κοπιαστική προσπάθεια που γίνεται, προσπαθεια που  έχει απαιτήσει πέρα από οικονομικούς πόρους, υπομονή και δουλειά.
      Όποιοι αγαπουν -και ειναι πολλοί- τον ιστορικό και αντιπροσωπευτικό των Χανίων σύλλογο του Α.Ο.Χ., τον μόνο σύλλογο που κατόρθωσε διαχρονικά να προκαλέσει τη γνωστή βροντερή ιαχή των φιλάθλων που ήταν αντιληπτή από ακρό σε άκρο της πόλης μας σε καθε γκολ, όσοι επιθυμούν να ξαναζήσουν τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος με την ομάδα να εκπέμπει υγεία και αγωνιστικότητα, να προσφέρει θέαμα και κυρίως να αντιπροσωπεύει με επιτυχία, ουσία και όχι τύποις το Χανιώτικο ποδόσφαιρο, με νέα παιδιά και κυρίως Χανιώτες και γενικότερα  Κρητικούς να παίρνουν ευκαιρίες για να δείξουν το ταλέντο τους, θα πρέπει να οπλιστουν με υπομονή και να στηρίξουν κάθε συστατικό αυτής της ομάδας και κυριώς τα νέα παιδιά που θα αγωνίζονται αύριο.
Φίλαθλοι του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ, αυτή η ομάδα παντά έδειχνε το μέταλλο της στα δύσκολα. Και το ίδιο θα κάνει και αύριο…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook