Επίθεση στους λεγόμενους \”κηπουρούς\” υπουργούς της κυβέρνησης Παπανδρέου εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.

\”Είδαμε να διαφοροποιούνται άνθρωποι οι οποίοι έπαιξαν περίτρανο ρόλο στη διαχείριση της κρίσης μέσα στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής και χωρίς ποτέ να έρθουν σε σύγκρουση με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ε, αυτοί όχι απλώς ήταν ανίκανοι στη δουλειά τους, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πως ότι ήταν ανυπόληπτοι.

Γιατί πως να χαρακτηρίσει κανείς έναν άνθρωπο ο οποίος όσο καιρό είναι σε επαφή με την εξουσία σπεύδει να ικανοποιήσει όλα τα κελεύσματα της και μόλις για άλλους λόγους, λόγο ανικανότητάς του ενδεχομένως, απομακρύνεται από την πηγή της εξουσίας αναπτύσσει ανταρσία και στο τέλος διαφωνία υποτιθέμενοι;\”, υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.

Επιτίθεται επίσης και στους λεγόμενους \”κηπουρούς\”, τους οποίους ωστόσο διαχωρίζει, αναφέροντας ότι δεν ήταν όλοι έτσι.

\”Δεν ήταν όλοι \”κηπουροί\”. Ήταν και κομματικά στελέχη. Αν εννοείται \”κηπουρός\” κάποιος κοντινός του Γιώργου Παπανδρέου, δεν ήταν έτσι όλοι αυτοί. Υπάρχουν και αυτοί βέβαια. Αυτοί είναι ακόμη πιο αισχρή περίπτωση.

Είναι αυτοί που οφείλουν την ύπαρξη τους στον αρχηγό και στην εύνοια του και μετά όπως λέει το υπέροχο άσμα του ΠΑΣΧΑ \”Ους έθρεψε το μάνα, εκίνησαν την πτέρναν κατά του ευεργέτου\”, σημείωσε.

Μετά τον Ανδρέα Λοβέρδο και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης βλέπει κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων, αποκαλύπτοντας ότι υπάρχουν συζητήσεις -ανεπίσημες- για μετεκλογική συνεργασίας των δύο κομμάτων, στις οποίες μετέχουν βουλευτές, συνδικαλιστές, πολιτικά στελέχη, διανοούμενοι και επιχειρηματίες.

Αποφεύγει να δηλώσει ποιον στηρίζει για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και ζητά εκλογές από τη βάση με κάλπη, με τις εκλογές να έχουν οριστεί για τις 18 Μαρτίου.

Επιτίθεται για άλλη μια φορά με σφοδρότητα εναντίον των τριών κομμάτων της Αριστεράς για τις \”βίαιες πράξεις των οπαδών τους\” και δηλώνει ότι το μόνο αριστερό κόμμα που αναγνωρίζει είναι το ΠΑΣΟΚ.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook