Η συνέχεια στη νίκη επί της Ασή Γωνιάς δόθηκε για το Μινώταυρο στη Σοχώρα, όπου με τελικό σκορ 2-0 ξεπεράστηκε το εμπόδιο του ουραγού Ρεθυμνιακού, σε μία σπουδαία νίκη για τη χανιώτικη ομάδα, η οποία και ήταν η πρώτη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι \”πράσινοι\” πανηγύρισαν για πρώτη φορά δύο συνεχόμενες νίκες και πλέον κοιτάζουν με ακόμα μεγαλύτερη αισιδοξία τη συνέχεια του Περιφερειακου, αφού ανέβηκαν στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 24\’ Καλαϊτζάκης και Νταγκουνάκης συνδυάστηκαν με τον αρχηγό των φιλοξενούμενων να \”τροφοδοτεί\” τον Καβρουλάκη, που \”τσίμπησε\” όσο χρειαζόταν την μπάλα για να την περάσει πάνω από τον Μακρυδάκη και να τη δει να καταλήγει στα δίκτυα.

Στο 25\’ ο πολύπειρος τερματοφύλακας της ρεθυμνιώτικης ομάδας αρνήθηκε το γκολ στον Δημούση, ενώ στο 39\’ υπήρξε η μοναδική φάση για τους γηπεδούχους, με το σουτ-άουτ του Μ. Σπανουδάκη.

Ο Ρεθυμνιακός ξεκίνησε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αλεξάκη να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Συροκάκη. Στο 54\’ ευκαιρία έχασε και ο Κουνέτας για το Μινώταυρο, ενώ η συνέχεια από πλευράς ευκαιριών άνηκε στην ομάδα του Ρεθύμνου, που απείλησε με τους Κολυβάκη (62\’) και Αντωνιάδη (70\’), με το σουτ του τελευταίου να αποκρούεται από το δεξί δοκάρι και τον Αλεξάκη στην επαναφορά να στρώνει στον Λαδιανό, που δεν μπόρεσε να πλασάρει εξ\’ επαφής.

 \"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook