Σε εκτροπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, στο 62ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Χανίων – Ηρακλείου, στη περιοχή Μυσσίρια, λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου, προβαίνει η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.

Η έναρξη εκτροπής κυκλοφορίας θα γίνει την  Τρίτη και ώρα 12.00΄ και η λήξη της, με την ολοκλήρωση των εργασιών του ανισόπεδου κόμβου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα διεξάγεται κανονικά μέσω των παράλληλων βοηθητικών οδών, ως παρακάτω:

Α. Η κυκλοφορία για τα οχήματα που κινούνται από Χανιά προς Ηράκλειο θα διεξάγεται μέσω του νότιου βοηθητικού παράλληλου και σύμφωνα με την σχετική σήμανση που έχει τοποθετηθεί.

Β. Η κυκλοφορία για τα οχήματα που κινούνται από Ηράκλειο προς Χανιά θα διεξάγεται μέσω του Βόρειου βοηθητικού παράλληλου, επίσης σύμφωνα με την σχετική σήμανση που έχει τοποθετηθεί.

Όσον αφορά την έξοδο των οχημάτων που κινούνται στον Β.Ο.Α.Κ, από Χανιά προς Ρέθυμνο θα γίνεται μέσω των οδών Χαρ. Δασκαλάκη και Πατρ. Αθηναγόρα, ενώ η αντίστοιχη έξοδος των οχημάτων από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο, θα γίνεται μέσω του Κόμβου Αμαρίου και την οδό Πατρ. Αθηναγόρα.

Επίσης απαγορεύεται η κάθοδος των οχημάτων από την οδό Μπαρότση προς τον Β.Ο.Α.Κ

Επισημαίνεται ότι για την παραπάνω εκτροπή, έχει τοποθετηθεί κατάλληλη σήμανση και φωτισμός, προκειμένου να γίνονται εύκολα και έγκαιρα αντιληπτές οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται οι οδηγοί να τηρούν με ιδιαίτερη προσοχή την παραπάνω σήμανση και προπαντός τα όρια ταχύτητας, ούτως ώστε η διέλευσή τους από το εν λόγω σημείο να γίνεται με απόλυτη ασφάλεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook