Η Καλλονή μπορεί να υπέστη βαριά, και βάσει απόδοσης και ευκαιριών που είχε, ήττα από τον Πλατανιά, αλλά από ότι φαίνεται έφυγε με τις καλύτερες αναμνήσεις από τα Χανιά σε ότι αφορά τη φιλοξενία που έτυχε.
Ο σύλλογος της Λέσβου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο Χανίων, Δημήτρη Λειψάκη, για τις ενέργειες που έκανε ώστε να προπονηθεί η ομάδα στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
\”Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Χανίων, Δημήτριο Λειψάκη για το άμεσο ενδιαφέρον του στην εξεύρεση και παραχώρηση γηπέδου με φυσικό χόρτο την Πέμπτη 1η Μαρτίου για την προπόνηση των παικτών μας στο πλαίσιο της διεξαγωγής του αγώνα Πλατανιάς Χανίων – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ.\”
Νωρίτερα η διοίκηση της Καλλονής είχε βγάλει ανακοίνωση και για τον Πλατανιά, τον οποίο ευχαρίστησε για τη φιλοξενία:
\”Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων και ειδικότερα τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα στο μεταξύ μας παιχνίδι για την άψογη διεξαγωγή και την άριστη φιλοξενία. Οι άνθρωποι της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ θα χαρούν να ανταποδώσουν αυτές τις ιδανικές συνθήκες, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κατά την άφιξη της ομάδας του Πλατανιά στη Λέσβο\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook