Με το πλοίο της γραμμής επιχείρησε να \”στείλει\”  εκτός Κρήτης τον οδοστρωτήρα που είχε κλαπεί από την περιοχή Αποσελέμη του Ηρακλείου.

Πρόκειται για ένας 53χρονο οδηγό συρόμενου φορτηγού οχήματος, ο οποίος εντοπίστηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου το βράδυ της Τρίτης να έχει φορτωμένο, εντός του οχήματος, τον οδοστρωτήρα ιδιοκτησίας δήμου «ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ» το οποίο είχε κλαπεί από την περιοχή «ΑΠΟΣΕΛΕΜΗ» .

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον βέβαια παρουσιάζει ότι ο δράστης πιάστηκε στα δίχτυα των αρχών όταν δυο αντιδήμαρχοι του Δήμου στο οποίο ανήκε το μηχάνημα, φτάνοντας  στο λιμάνι του Ηρακλείου, εντόπισαν στο πλοίο την νταλίκα πάνω στην οποία βρίσκονταν  ο οδοστρωτήρας που ήταν κομμένος σε διαλυτήριο.

Αμέσως, ειδοποιήθηκε η ασφάλεια του Λιμεναρχείου η οποία συνέλαβε τον  53χρονο και οδήγησε το φορτηγό εκτός πλοίου και σε χώρο του λιμεναρχείου ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να αποκαλυφτεί ο δράστης ή οι δράστες της κλοπής αλλά και της μεταφοράς του μηχανήματος σε διαλυτήριο για να μεταφερθεί έπειτα με πλοίο εκτός Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook