Έστω και την ύστατη στιγμή ο Κύδωνας ανασήκωσε το ανάστημα του και έδειξε ότι δεν έχει ξεχάσει αν κερδίζει. Μετά από 6 ήττες και μια ισοπαλία η Χανιώτικη ομάδα νίκησε σε ένα από τα κρισιμότερα ματς της χρονιάς τον Ιωνικό Ν.Φιλαδέλφειας με 35-29 που ήταν η πρώτη της νίκη στο 2011. Έτσι ο Κύδωνας πήρε μια βαθιά βαθμολογική ανάσα ανεβαίνοντας και πάλι πάνω από τη ζώνη των πλέι-άουτ.

Το συγκρότημα του Μάνου Οικονομάκη αυτή τη φορά ήταν αποφασισμένο και το απέδειξε στο παρκέ του Κλαδισού μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στον Ιωνικό να αμφισβητήσει την ανωτερότητά του, ειδικά στο β’ μέρος. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 16-15, αλλά στην επανάληψη, ο Κύδωνας με μπροστάρηδες τους δυο Σέρβους Φίλιτς και Τζόρτζεβιτς (στη παρθενική του συμμετοχή) που πέτυχαν συνολικά 19 γκολ, δεν έδωσε δικαιώματα επικρατώντας κατά κράτος του ιστορικού Ιωνικού τον οποίο άφησε πλέον 5 πόντους πίσω του στην βαθμολογία.

Κορυφαίος του Κύδωνα και πρώτος σκόρερ ήταν ο Φίλιτς με 11 γκολ, 8 πρόσθεσε ο Τζόρτζεβιτς, 4 ο Στεφ. Κοκολοδημητράκης και από 3 οι Νικ.Κοκολοδημητράκης και Σταμπουλής. Για τον Ιωνικό Ν.Φ. καλύτερος ο Κανδήλας με 10 γκολ ενώ 7 πέτυχε ο Παπαδιονυσίου.
Τα 10λεπτα: 5-2, 8-8, 16-15 (ημ.), 24-19, 29-24, 35-29.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook