Ακόμη μια κρίσιμη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και θα ξεκινήσει στις 4.30 μ.μ.

Τα πολλά ανοικτά μέτωπα στο θέμα των προσφυγών που πνίγουν την κρητική ομάδα , αλλά και η διαχείριση των χρημάτων που περιμένουν στην κρητική ΠΑΕ από τον Ο.Π.Α.Π είναι τα δύο σημαντικότερα θέματα που θα τεθούν στο τραπέζι των συζητήσεων.

Σε ότι έχει να κάνει με τις προσφυγές άμεσης επίλυσης χρίζουν οι περιπτώσεις των Καρακατσάνη, Κασμερίδη και Σταυρακάκη προκειμένου η κρητική ομάδα να μην έχει προβλήματα με αφαίρεση βαθμών στο πρωτάθλημα ενώ στο κόκκινο είναι και η περίπτωση του Ράινερ Μάουερ μέσω της FIFA.

Επίσης σήμερα δεν αποκλείεται να γίνει και η τελική συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές για να υπογράψουν τους διακανονισμούς για την αδειοδότηση της ομάδας τη νέα χρονιά.

Στο μεταξύ στην ΠΑΕ ΟΦΗ δείχνουν ιδιαίτερα ενοχλημένοι και από την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού που ουσιαστικά ζητάει την τιμωρία της κρητικής ομάδας για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό προκειμένου να παίξουν το μεταξύ τους ματς για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο «Γεντί Κουλέ» κεκλεισμένων των θυρών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook