Ο Α.Ο. Περιβολίων πήρε θέση μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε για το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου (3/3) με τον Ίκαρο Μουρνιών στα Νεροκούρου, όπου ηττήθηκε με 3-2 έχοντας παράπονα για το διαιτητή της αναμέτρησης Κανελάκη και τους βοηθούς του, Πετεινάτο και Βερυκάκη.

Η ομάδα των Περιβολίων γνωστοποιεί ότι τιμωρεί μέχρι το τέλος της σεζόν τον ποδοσφαιριστή Σταμάτη Κλωθάκη για την ανάρμοστη συμπεριφορά του απέναντι στο διαιτητή της αναμέτρησης, ενώ επισημοποιεί το \”διαζύγιο\” με τον προπονητή Σπύρο Αρτζουχαλτζή, για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει από την Τρίτη (6/3).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΠ:

\”Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Περιβολίων, σε έκτακτη συνεδρίαση του το Σάββατο 03-03-2012 και μετά τον αγώνα της ομάδας με τον  Ίκαρο Μουρνιών, βάσει όσων διαδραματίστηκαν  κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά τη λήξη του, αποφάσισε τα έξης:

Α) Σύσσωμο το Δ.Σ, αλλά και  η οικογένεια του Α.Ο. Περιβολιων καταδικάζει την ενέργεια του ποδοσφαιριστή της ομάδας που ενεπλάκη σε επεισόδιο με το διαιτητή, και τον τιμωρεί με αποκλεισμό από την ομάδα μέχρι το τέλος της σαιζόν. Τέτοιες ανάρμοστες συμπεριφορές δεν ταιριάζουν με το ήθος και την εικόνα που έχει δείξει η ομάδα μας μέχρι τώρα.

Β) Όσον αφορά τους διαιτητές του αγώνα με τον  Ίκαρο Μουρνιών, βρέθηκαν σε κακή μέρα, αλλοιώνοντας με τις αποφάσεις τους  το αποτέλεσμα του αγώνα. Θα υπάρξει ξεχωριστή ανακοίνωση στην επιτροπή διαιτησίας.

Γ) Λόγω των τελευταίων αποτυχημένων αποτελεσμάτων της ομάδας, αλλά και της κακής ψυχολογίας που επικρατεί στην ομάδα, το Δ.Σ και ο προπονητής κος Σπύρος Αρτζουχαλτζής αποφάσισαν κοινή συναινέσει τη λύση της συνεργασίας τους, ελπίζοντας σε μια ανατροπή του κλίματος στην ομάδα, ώστε να τελειώσει τη σαιζόν με όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα, και να αποφύγει να μπλεχτεί σε περιπέτειες.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook