Την ημέρα της Γυναίκας γιόρτασαν και οι εργαζόμενες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων σε κατάστημα της Πλατείας Δικαστηρίων, σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων της Π.Ε. Χανίων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων της Π.Ε. κ. Μανώλη Βολικάκη, που πρόσφεραν τριαντάφυλλα και τις ευχές τους.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Βουλγαράκης έστειλε το ακόλουθο μήνυμα :

«Η 8η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα της γυναίκας. Για τον διαρκή αγώνα της για μία ισότιμη θέση στην κοινωνία, αλλά και τιμής για την διαχρονική προσφορά της σε όλους τους τομείς.

Παρά τους αγώνες και τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει, βλέπουμε καθημερινά ότι οι γυναίκες εξακολουθούν να βιώνουν την αδικία και την εκμετάλλευση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα, έτσι ώστε τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των γυναικών, εκτός από κοινωνικό ζητούμενο, να γίνουν και στάση ζωής στην καθημερινότητά μας με τον απαιτούμενο σεβασμό. Με ενέργειες που έχουν ως στόχο την πραγματική ισότητα των γυναικών στην εκπαίδευση, στην εργασία, στις ίσες ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο, κοινωνική και οικονομική καταξίωση.

Αυτό αρμόζει σε μία κοινωνία ενεργών πολιτών.

Για όλες τις Γυναίκες που αγωνίζονται στον καθημερινό στίβο της ζωής, ως μητέρες, σύζυγοι, νοικοκυρές, εργαζόμενες, ενεργοί πολίτες, ένα ευχαριστώ δεν είναι ποτέ αρκετό.

Στις 8 Μαρτίου υποκλινόμαστε στο μεγαλείο της προσφοράς της γυναίκας και εκφράζουμε τον σεβασμό μας.

Χρόνια Πολλά σε Όλες !».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook