«Βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων» είναι το θέμα ημερίδας που συνδιοργανώνουν την Δευτέρα 12 Μαρτίου, το Επιμελητήριο Χανίων και η εταιρεία Συστημάτων Ασφαλείας και Ποιότητας Τροφίμων TROFOanalysis Ο.Ε.

Οι ομιλήτριες, Κτηνίατροι του ΑΠΘ και στελέχη της προαναφερόμενης εταιρείας κ.κ. Αλεξάνδρα Καμηλάκη, Τεχνικός Διεύθυνσης και Μαρία Παπιδάκη Υπεύθυνη Ποιότητας, θα αναφερθούν στους βασικούς κανόνες σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας όπως μεταξύ άλλων, ευθύνες – νομικές υποχρεώσεις, ισχύουσα νομοθεσία, σωστοί χειρισμοί προϊόντων για την αποφυγή κινδύνων στην υγιεινή κατά την παραγωγική διαδικασία κ.λ.π.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα γίνει προβολή οπτικοακουστικού υλικού με παραδείγματα κανόνων υγιεινής σε διάφορα στάδια, και θα δοθούν παραδείγματα εφαρμογής του συστήματος HACCP στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης.

Η ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 6:30 στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΧ (4ος όροφος), απευθύνεται σε επιχειρήσεις εστίασης, ξενοδοχεία, ελαιοτριβεία, βιοτεχνίες τροφίμων, κρεοπωλεία, τυροκομεία, αρτοποιεία, super market κ.α.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook