Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται πλέον οι σχέσεις των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ με την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου μετά την απόφαση της τελευταίας να βάλει «λουκέτο» από την Παρασκευή το πρωί στα γραφεία των «Snakes» που βρίσκονται κάτω από την θύρα 4 του γηπέδου του ΟΦΗ.

Τα πρόσφατα επεισόδια πριν και μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά και τα πολλά παράπονα που υπήρχαν από τους κατοίκους της γύρω περιοχής είναι σύμφωνα με την Αστυνομία η αιτία που προχώρησαν σε αυτή την κίνηση .

«Λουκέτο» μπήκε και στην Λέσχη Φίλων ΟΦΗ «Κρήτες» που εδρεύει στην συνοικία των Πατελών χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος αφού δεν υπάρχουν αναφορές για παραβατικές συμπεριφορές από τον συγκεκριμένο σύνδεσμο.

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην οποία έδωσαν το παρών μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ, μέλη από τις δύο Λέσχες του ΟΦΗ και εκπρόσωποι της Αστυνομίας και σε αυτή την συνάντηση δεν βρέθηκε η «χρυσή» τομή ώστε οι δύο Λέσχες να μπορούν να λειτουργούν στους χώρους που βρίσκονται τώρα.

Μάλιστα μετά την συνάντηση οι «Snakes» εξέδωσαν ανακοίνωση για την απόφαση της Αστυνομίας στην οποία αναφέρουν τα εξής :

««Φίλοι ομιλήτες έπειτα από δεκαετίες των συνδέσμων μας καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα διωγμό.
Μετά από χρόνια προσφοράς στην ομάδα μας και στην κοινωνία της πόλης μας με υπερήφανους αγώνες για την ανεξαρτησία και την πρόοδο του σωματείου μας δεχόμαστε ένα πρωτόγνωρο και άδικο πόλεμο .
Οι αγώνες μας δεν κάμπτονται από παρερμηνείες νόμων και διατάξεων που μοναδικό σκοπό τους έχουν την εξόντωση του δυναμικού λαού μας .
Καλούμε όλους τους ομιλήτες σε συστράτευση για ένα νέο ξεκίνημα .

Υ.Γ.

ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ.

Είμαστε εδώ
Είμαστε μαζί

Λέσχη φίλων Ο.Φ.Η

SNAKES -4- Heraklion Club».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook