Με μια προπόνηση που έγινε την Παρασκευή το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι (5.15 μ.μ – Novasports 2) με τον Πανιώνιο για την 24η αγωνιστική της Super League.

Στόχος της κρητικής ομάδας σε αυτό το ματς είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών και η επιστροφή στις νίκες μετά από περίπου ένα μήνα καθώς η τελευταία φορά που έφυγε νικητής ο ΟΦΗ από το γήπεδο ήταν στο κρητικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη στις 4 Φεβρουαρίου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Έκτοτε αγνοεί τη νίκη και θέλει το τρίποντο με τον Πανιώνιο για να διατηρήσει ζωντανές και τις ελπίδες του για την είσοδο του στην πρώτη πεντάδα που οδηγεί στα πλεϊ οφ.

Στην 20μελη αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος της προπόνησης συμπεριέλαβε και τον Βαγγέλη Μάντζιο που και σήμερα ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και έδειξε ότι μπορεί να αγωνιστεί ως αλλαγή για 20 με 30 λεπτά.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του ΟΦΗ είναι οι : Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Μπούρμπος, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Βάντο, Μονιάκης, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Σόουζα, Βερόν, Ζόρντι Λόπεθ, Χόρχε Λόπεθ, Κάλαϊτζιτς, Μποντόρ, Ουκάρ, Ζορμπάς, Σίσιτς, Καμπάνταης και Μάντζιος.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Παπουλής και οι Ξενοδόχοφ, Ζαχαράκης, Χαριτωνίδης και Νύκταρης.

Με τρεις αλλαγές η ενδεκάδα 

Αναφορικά με τα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου για την αρχική ενδεκάδα κόντρα στον Πανιώνιο όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν τρεις αλλαγές σε σχέση με το ματς με τον Ολυμπιακό , με τους Κάλαϊτζιτς , Ταυλαρίδη και Ζορμπά να παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον ΟΦΗ στο ματς με τον Πανιώνιο σε διάταξη 4-3-3 είναι αυτή με τον Βεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεξιά τον Μπούρμπο, αριστερά τον Πίτσο και στα στόπερ τους Γεωργίου και Ταυλαρίδη. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Βερόν και Κάλαϊτζιτς με τον Χόρχε Λόπεθ πιο μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή, ενώ στην τριάδα της επίθεσης δεξιά θα βρίσκεται ο Σίσιτς, αριστερά ο Ζορμπάς και στην κορυφή ο Λεωνίδας Καμπάνταης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook