Αρκετά προβληματισμένος παρουσιάστηκε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος που δεν έψαξε για δικαιολογίες για την ήττα λέγοντας ότι η ομάδα του βρέθηκε σε άσχημη ημέρα.

Παρόλα αυτά ο 54χρονος τεχνικός δεν έδειξε να απογοητεύεται λέγοντας ότι μια ήττα δεν μπορεί να σβήσει την προσπάθεια που έχουν κάνει οι παίκτες του μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός του ΟΦΗ υπογράμμισε :

«Η καλή μέρα και η κακή από το πρωί φαίνεται. Ξεκινάει το ματς με τραυματισμό δύο παικτών, χτυπάει ο Βεζυρίδης και τρώμε και το γκολ. Βρεθήκαμε σε μια πολύ άσχημη μέρα αλλά αυτό δεν μπορεί να σβήσει την πολύ καλή πορεία που έχουμε μέχρι σήμερα. Φάγαμε ένα γκολ από μια στημένη φάση,. Δεν είμαστε ο γνωστός ΟΦΗ , ο πιεστικός, ο γρήγορος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και κοιτάμε το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες αλλά δεν μπορεί να χαλάσει την προσπάθεια που έχουν κάνει αυτά τα παιδιά».

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι απουσίες των Παπουλή, Μάντζιου αλλά και του Βεζυρίδη που τραυματίστηκε :

«Είναι τρεις παίκτες πάρα πολύ καλοί, έπαιξαν το ρόλο τους και αυτό. Το θέμα είναι ότι δεν βρεθήκαμε σε καλή ημέρα , δεν κάναμε φάσεις, δεν μπορούμε να ψάχνουμε δικαιολογίες».

Για το πότε θα είναι έτοιμος 100% ο Μάντζιος :

«Ο Μάντζιος από την Δευτέρα θα μπει κανονικά και θεού θέλοντας τουλάχιστον για ένα ημίχρονο θα τον έχουμε στο ματς με τον Άρη ώστε για τον Ολυμπιακό να έχει πάρει έστω 45 λεπτά. Σήμερα δεν ήταν έτοιμος».

Για το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Βεζυρίδη :

«Ο Βεζυρίδης έπαθε ένα τράβηγμα το οποίο δεν του επέτρεπε να συνεχίσει. Δεν νομίζω ότι θα χάσει το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν επαναπαύτηκαν οι παίκτες του ΟΦΗ από την βαθμολογική θέση της ομάδας :

«Σαν Έλληνες που είμαστε ότι νομίζουμε ότι πετυχαίνουμε κάτι θεωρούμε ότι μας χαλαρώνει. Αυτό είναι θέμα ημέρας. Εδώ άλλες ομάδες έχουν να κερδίσουν έντεκα μήνες. Οι δύο ήττες δεν σημαίνει ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα. Δεν έχουμε πέντε παιχνίδια να κερδίσουμε.

Για την αλλαγή του Βερόν και την αντίδραση του κόσμου από την κερκίδα :

«Ο κόσμος βλέπει το ματς με το δικό του μάτι. Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος είχε ταμπουρωθεί πίσω και θέλαμε ένα πιο επιθετικογενή παίκτη για να πιέσουμε περισσότερο τον αντίπαλο μας».

Για το αν είναι δίκαιη η νίκη του Πανιωνίου :

«Σημασία δεν έχει στο ποδόσφαιρο αν κέρδισες άδικα η δίκαια μετράει αυτός που βάζει την μπάλα στα δίχτυα».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί και το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό :

«Το μυαλό μας είναι και στο Κύπελλο γιατί μας δίνεται μια ευκαιρία να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για αυτή την αναμέτρηση».

«Πήραμε μεγάλη ανάσα»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου Άκης Μάντζιος χαρακτήρισε από την πλευρά του δίκαιη τη νίκη της ομάδας του τονίζοντας ότι πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία .

Στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης τόνισε :

«Θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Η νίκη μας είναι δίκαιη είχαμε πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσουμε το ματς από το πρώτο μέρος. Πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς και έχουμε ένα ματς με την Δόξα που θέλουμε να κερδίσουμε για να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη. Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχαμε υπήρχε πίεση στην ομάδα. Είναι μεγάλη ανάσα για εμάς μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στη Νέα Σμύρνη. Πήραμε τους βαθμούς που χάσαμε.

Σχολιάζοντας την παρουσία του ΟΦΗ στο ματς :

«Ο ΟΦΗ πολύ καλή ομάδα. Καλό ρόστερ είμαστε διαβασμένοι δεν δώσαμε χώρο στον ΟΦΗ για να μας δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις και η νίκη μας είναι πέρα για πέρα καθαρή».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook