Στην κινητοποίηση που πραγματοποίησαν χθες Σάββατο στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, οι δικηγόροι του Νομού, συμμετείχε και η Βουλευτής του Πασοκ Ευαγγελία Κουρουπάκη, η οποία έκανε την εξής δήλωση:

«Η παρουσία μου, στη συγκέντρωση δηλώνει την έναρξη του αγώνα για διεκδίκηση υπηρεσιών στα Χανιά που είναι πολύ σημαντικές για τον Χανιώτη πολίτη, την εξυπηρέτηση του, την καθημερινότητά του, την ευημερία του και την προοπτική του.

Με δεδομένη την ύπαρξη, τη διατήρηση και την εύρυθμη λειτουργία του εφετείου στα Χανιά, την ανάγκη ανάδειξης της ιστορικότητας και της συμβολικότητάς του καλώ όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου να συνεργαστούμε και να προσπαθήσουμε με πρωταρχικό μέλημα την ανάπτυξη των Χανίων».

 

Το ζητούμενο, όπως τόνισε η Βουλευτής Χανίων, παραμένει η συνολική προσπάθεια για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα και τις υπηρεσίες που έχει ανάγκη ο νομός σήμερα προκειμένου να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες συνθήκες για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο.

Τέλος, η  κα.Κουρουπάκη, υπογράμμισε ότι, θα είναι συνοδοιπόρος και συμπαραστάτης όλων όσων αγωνίζονται σε αυτή την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook