Οι Imam Baildi θα βρίσκονται στο Cine Studio, στο Ηράκλειο, για μια μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 21:00.

Η παρέα των Imam διανύει την πιο κεφάτη περίοδό της μέχρι στιγμής. Με αφετηρία το περασμένο καλοκαίρι με εικόνες από 5000 χέρια στο τελευταίο ΑRΚ Festival στην Τεχνόπολη, stage diving στα Χανιά, και εμφανίσεις σε διεθνή φεστιβάλ στη Γερμανία, την Ολλανδία, το Μπαχρέιν και τα Σκόπια, και ξεκινώντας τη χειμερινή σαιζόν με Nορβηγούς να χορεύουν επί σκηνής (κάτι σαν) τσιφτετέλι στο Oslo World Music Festival, μια μοναδική εμφάνιση στην Πράγα, και την πρόσφατη sold-out συναυλία στη Κωνσταντινούπολη, οι Imam Baildi έχουν κάθε λόγο να χαίρονται για το 2012 που ξεκίνησε με το ΅CookbookΆ στην 11η θέση των European World Music Charts 2011 (ανάμεσα σε 900 συμμετοχές) και θα συνεχίσει με το πρώτο τους τουρ στη Γερμανία τον ερχόμενο Φεβρουάριο.


Οι αγαπημένες μουσικές τους αλχημείες θα σερβίριστούν στο Cine Studio την Παρασκευή 23 Μαρτίου στο Cine Studio στις 22:00 το βράδυ. 8 άτομα επί σκηνής συνδυάζουν ήχους από παλιά ελληνικά κομμάτια, Balkan μουσική, hip-hop και σύγχρονα grooves. Ο Ζαμπέτας συναντά το hip-hop, το ρεμπέτικο την trip-hop αισθητική και το μπουζούκι το electro-swing. Τα Balkan πνευστά μιξάρονται με latin ρυθμούς και ο Τσιτσάνης συναντά την mambo big band ενορχήστρωση. Προσθέστε αρκετά καινούρια κομμάτια και τις καθιερωμένες, πλέον, guest εμφανίσεις και έχετε στο πιάτο σας την πιο γευστική συνταγή που έχει σερβίρει ως τώρα η παρέα των Imam.

Ένα τρίωρο πάρτυ που σίγουρα θα σας ανεβάσει τη διάθεση.

Imam Baildi:

Ορέστης Φαληρέας: dj, μπάσο

Λύσανδρος Φαληρέας: drums, κρουστά

Γιάννης Δίσκος: κλαρίνο, σαξόφωνο

Περικλής Αλιώπης: τρομπέτα

Αλέξης Αραπατσάκος: μπουζούκι

Λάμπης Κουντουρόγιαννης: ηλ. κιθάρα

Ρένα Μόρφη: τραγούδι