Ο Νίκος Μουτσινάς, καλεσμένος στο «ΟΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη, μίλησε για όλους και για όλα, δίνοντας και τη δική του απάντηση στα αιχμηρά σχόλια που έχει κάνει για εκείνον ο Νότης Χριστοδούλου.

Ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε αρχικά την παρουσία της Λάουρα Νάριες από την εκπομπή, λέγοντας: «Εγώ δεν μπορώ με τη Λάουρα που μιλάει σε όλους στον ενικό. Από εκεί και πέρα κάνει όλη τη βρωμοδουλειά, κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις που οι καλεσμένοι μένουν κάγκελο».

Σχετικά με τον χαρακτήρα του, επιστρατεύοντας το χαρακτηριστικό του χιούμορ, είπε: «Είμαι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος, πάρα πολύ ήρεμος. Είμαι πάρα πολύ ανταγωνιστικός με τους άλλους. Δεν θέλω να βλέπω άνθρωπο δίπλα μου, θέλω να έχω κόσμο για να τον βασανίζω και όταν πια το θύμα δεν έχει άλλη αντοχή για βασανιστήριο, δεν μου είναι πλέον χρήσιμο. Τον φτάνω στα όριά του τον άλλον και λέει “δεν αντέχω” και τον καταλαβαίνω γιατί δεν έχω κάτι άλλο να παίξω. […] Έχω σκοτώσει πολύ κόσμο». Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε ποιο ήταν το τελευταίο του θύμα, ο ίδιος παραδέχτηκε: «Το τελευταίο θύμα ήταν ο Νότης», ενώ σχετικά με το αν οι δυο τους έχουν επικοινωνία ξεκαθάρισε: «Όχι, δεν μιλάμε, ούτε έχουμε τίποτα. \”Ανεπικοινώνητοι\”».

Τέλος, ο Νίκος Μουτσινάς δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους πολυσυζητημένους «Γερμανούς» του Alpha και στη συνεργασία μαζί τους: «Πέρασα πάρα πολύ ωραία με τους Γερμανούς στο κανάλι. Εγώ δεν έχω παράπονο κανένα. Θα ήμουν κάθαρμα (αν έλεγα το αντίθετο) και δεν είμαι ακόμη – είμαι κοντά. Πέρασα πολύ ωραία, τα βρήκαμε, μας εμπιστευτήκανε σε ιδέες που είχαμε κλπ και έτσι έχει φτάσει αυτή η εκπομπή (ως εδώ)».

yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook