Στη «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ. έπεσαν τέσσερα άτομα σήμερα το πρωί, στην Πρέβεζα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και εμπορία μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, σήμερα τα ξημερώματα στον Αρχάγγελο Πρέβεζας, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα να κινούνται ύποπτα. Οι οδηγοί των ανωτέρω οχημάτων δεν σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και ανέπτυξαν ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τα καταδιωκόμενα οχήματα στα Φλάμπουρα Πρέβεζας.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο πρώτο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 36χρονος με συνοδηγό την 31χρονη, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών 98 δέματα με κάνναβη συνολικού βάρους 105.300 γραμμαρίων. Στο δεύτερο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 45χρονος και στο οποίο επέβαινε ο 35χρονος, βρέθηκαν 96 δέματα με κάνναβη συνολικού βάρους 113.700 γραμμαρίων.

Οι ναρκωτικές ουσίες, τα οχήματα καθώς και επτά κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.