Νίκη παραμονής πήρε ο Πατούχας στη Βιάννο, που νίκησε με 1-0 τον Γιούχτα βάζοντας πλέον γερές βάσεις για να κρατηθεί στην κατηγορία. Ο Γιούχτας προσπάθησε εξαρχής να επιβάλει τον ρυθμό του, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι το ουσιαστικό.

Στο 20’ οι Αρχανιώτες έκαναν την πρώτη του επίσκεψη στα καρέ των γηπεδούχων, όταν μετά από κόρνερ, ο Ιεωρνυμάκης πήρε την κεφαλιά η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 24’ ο Παπαδημητρίου εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Σαμαριτάκης έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, ο Κουνενάκης που καιροφυλακτούσε με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Με την συμπλήρωση 45 λεπτών, «μαγική» μπαλιά του Παπαδημητρίου στον Σαπαλίδη, ο Θρακιώτης επιθετικός πλάσαρε, ο Σαμαριτάκης απέκρουσε σωτήρια.

Στο 66’ ο Παπαδημητρίου είχε ένα καλό σουτ, ωστόσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 68’ ο Καινουργιάκης εκτέλεσε το φάουλ, ο Ιερωνυμάκης έπιασε τη κεφαλιά ομως Γιαλαμάς απέκρουσε σωτήρια.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, φάση διαρκείας στα καρέ του Πατούχα με τον Κασσωτάκη να σεντράρει, ο Τριάντης με σουτ ανάγκασε τον Γιαλαμά σε νέα μεγάλη επέμβαση. Στο 73’ ο Ανδριαδάκης ξεμαρκαρίστηκε, σούταρε με το αριστερό  η μπάλα τράνταξε στο δοκάρι του Γιαλαμά και έφυγε άουτ.

Πατούχας: Γιαλαμάς, Μπιτσακάκης, Κάτελας, Σουργιάς, Κουνενάκης, Νικολάρας, Καστελιανάκης, Καραταράκης, Σαπαλίδης (70’ Τσαγκαράκης) Παπαδημητρίου (75΄Μπελίτσας), Καρτσώνης (90’ Νικολάρας).

Γιούχτας: Σαμαριτάκης (45’ λ.τ Τζωρμπατζάκης), Κασσωτάκης, Αγγ. Κασσωτάκης, Ρουμελιώτης (76’ Τσαϊνης), Ιερωνυμάκης, Καινουργιάκης, Τσαφαντάκης, Πιγιάκης, Τριάντης (73’ Ζουμπουλάκης), Ανδριαδάκης, Γιακουμάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook