Aθώα κρίθηκε αργά το μεσημέρι μετά από πολύωρη ακροαματική διαδικασία  η έφορος Χανίων που βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου με τις κατηγορίες της παράβασης καθήκοντος,

Η ακροαματική διαδικασία άρχισε στις 11 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 4 το απόγευμα με την εισαγγελέα της έδρας να προτείνει την ενοχή της κατηγορούμενης για το αδίκημα της απείθειας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό και η Προϊσταμένη της ΔΟΥ Χανίων αφέθηκε ελεύθερη.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν, πριν λίγες εβδομάδες όταν η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων – προφανώς λόγω έλλειψης δικαστικών υπαλλήλων – ζήτησε από την έφορο Χανίων να διαθέσει υπαλλήλους της εφορίας προκειμένου να συνδράμουν στην είσπραξη βεβαιωμένων ποινών.

Όμως η προϊσταμένη της Εφορίας αρνήθηκε επικαλούμενη την αντίστοιχη έλλειψη υπαλλήλων.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί με εντολή της Εισαγγελέως και να οδηγηθεί στο αυτόφωρο με τις κατηγορίες της παράβασης καθήκοντος και της απείθειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αίθουσα του δικαστηρίου ήταν γεμάτη από συναδέλφους της κατηγορουμένης από τις οικονομικές υπηρεσίες στα Χανιά και στο Ρέθυμνο οι οποίοι πραγματοποίησαν στάση εργασίας για να μπορέσουν να βρεθούν στο πλευρό της εφόρου και να της συμπαρασταθούν..

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook