Μια ακόμα μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα των Χανίων καθώς κέρδισε με 7-1 τον Ήφαιστο Περιστερίου στο γήπεδο του Ταυρωνίτη.

Για την γηπεδούχο ομάδα το σκορ άνοιξε μόλις στο 3’ η Γιαννούτσου με προβολή μέσα από την μικρή περιοχή ενώ στο 8’ η Σαρρή με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο «γάμα» για να κάνει το 2-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη μέσα σε ένα δίλεπτο 58’-59’ η Καραμουσαδάκη πέτυχε δυο γκολ και ουσιαστικά κλείδωσε την νίκη, στο 58’ συνεργάστηκε με την Μανωλίτση για να κάνει το 3-0 ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό με πλασέ από κοντά εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ που εκτέλεσε η Σαρρή και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Ο Ήφαιστος μείωσε σε 4-1 στο 63’ όμως άμεση ήταν η απάντηση από την ομάδα του Μανώλη Βεργανελάκη, συγκεκριμένα στο 68’ η Σαρρή με ατομική προσπάθεια έκανε το 5-1 και στο 78’ μετά από κόρνερ που εκτέλεσε η Καραμουσαδάκη η μπάλα έφτασε στην Αγγελάκη που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 6-1.

Ο χορός των γκολ έκλεισε στο 90’ η Στεφανουδάκη έκανε την ατομική προσπάθεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά της όμως το πλασέ της αποκρούστηκε και στην εξέλιξη της φάσης η Σαρρή με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 7-1.

Για την ομάδα του Α.Ο.Χ έπαιξαν: Γιακουμάκη,, Νένκοβα, Μαραγκουδάκη (45’ Μαραγκουδάκη) , Μπραουδάκη(78’ Κελάκη)  , Αγγελάκη, Γιαννούτσου, Κασσωτάκη,

Σαρρή, Μαυρομματίδου, Καραμουσαδάκη, Μανωλίτση(72’ Βερυκάκη).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook