Η πρώτη επίσημη συνάντηση του Γιάννη Μιχελογιαννάκη και των υπολοίπων πέντε βουλευτών με το Φώτη Κουβέλη ολοκληρώθηκε στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Αθήνα

Το ραντεβού της ομάδας των Γιάννη Αμοιρίδη, Γιάννη Μιχελογιαννάκη, Ηλία Θεοδωρίδη, Τσετίν Μάντατζη και Γιώργου Παπαμανώλη κλείστηκε αργά χθες το βράδυ, ενώ και οι δύο πλευρές θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, μέχρι και την οριστική συμφωνία.

Στο πλαίσιο της σημερινής συνάντησης με τον πρόεδρο Φ.Κουβέλη, το γραμματέα Σπ.Λυκούδη, τα μέλη Δ.Χατζησωκράτη, Στ.Μπαγεώργου και τον εκπρόσωπο τύπου Αν.Παπαδόπουλο συζητήθηκαν οι αρχές και οι αξίες που έχουν συντάξει στο κοινό πολιτικό τους κείμενο οι έξι βουλευτές, αλλά και το πώς αυτές μπορούν να συνδυαστούν και να συμπορευθούν με τις αρχές και τη διακήρυξη της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα και διαπιστώθηκε σε μεγάλο βαθμό η ταυτόσημη άποψη σε κεντρικά πολιτικά ζητήματα.

\”Βρεθήκαμε απολύτως ταυτόσημοι\” – είπε ο κ.Μιχελογιαννάκης, επιβεβαιώνοντας τον \”αρραβώνα\” ωστόσο δεν επιβεβαίωσε επίσημα τη συμφωνία του με τη ΔΗΜ.ΑΡ. Την Τρίτη θα συνεδριάσει η Κ.Ε. του κόμματος, και από την Τετάρτη αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για … το γάμο! Ωστόσο, όπως υπογραμμίζεται δεν πρόκειται για προσχώρηση των έξι στο κόμμα, αλλά για πολιτική συνεργασία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook