Αν και μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο η Ζιζέλ φαίνεται πως αυτή τη φορά έχασε τη λάμψη της μπροστά σε ένα μικρό ελεφαντάκι.

Το 31χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία σε φωτογραφίες που δημοσίευσε στη προσωπική της σελίδα στο Facebook, από ένα ταξίδι της στην Κένυα , έδειξε σε όλους πως ακριβώς είναι να ταϊζεις ένα μικρό ελεφαντάκι.

Αμέσως μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών έγραψε στο τοίχο της: «Στο ταξίδι μου στην Αφρική ανακάλυψα ότι οι ελέφαντες είναι ένα από τα πιο έξυπνα και πιο πολύπλοκα θηλαστικά στη γη. Αν δεν τους προστατεύουμε, θα πάψουν να υπάρχουν».

\"\"

Στο παρελθόν όταν είχε επισκεφτεί Ναϊρόμπι είχε δηλώσει: «Ένιωσα τόσο ευλογημένη περνώντας χρόνο με αυτούς τους ευγενικούς γίγαντες. Γνώρισα ένα μωρό ελέφαντα που ήταν μόλις δύο μηνών και μόλις είχε φτάσει στο ιερό. Άγγιξε την καρδιά μου. Ήταν ντροπαλός, φοβισμένος ακόμα και είχε ψυχικά τραύματα από την απώλεια της μητέρας του.»

\"\"

Το supermodel βρέθηκε στην Αφρική στο πλαίσιο της πρώτης επίσημης επίσκεψής της ως πρέσβειρα καλής θελήσεως για το Περιβάλλον, τίτλος που της απονεμηθεί το Σεπτέμβριο του 2009.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook