Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά και τα βόρεια παράλια του νησιού, περιμένουμε τη Μεγάλη Τρίτη 10 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 12 έως 14 βαθμούς και στα ορεινά από 7 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Λιβυκό. Το απόγευμα στα δυτικότερα τμήματα σταδιακά θα εξασθενήσουν.

ΧΑΝΙΑ
Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 13 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 11/4, βελτιωμένος θα είναι ο καιρός, με αίθριο καιρό, άνοδο της θερμοκρασίας στους 16 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 12 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 11/4, περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με καθαρό ουρανό, άνοδο της θερμοκρασίας στους 16 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 13 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 11/4, βελτιωμένος θα είναι ο καιρός, με αίθριο καιρό, άνοδο της θερμοκρασίας στους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αρκετές νεφώσεις και πιθανή ασθενή βροχή προβλέπεται  στον Άγιο Νικόλαο σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 13 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 7 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 11/4, προβλέπονται ίδιες καιρικές συνθήκες,με το θερμόμετρο να κυμαίνεται απο 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

(meteo.gr) 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook