Πικρή κατάληξη είχε η… «γλυκιά» ληστεία που έκαναν σε ένα ζαχαροπλαστείο στο Αγρίνιο τρεις νεαροί Έλληνες, μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος! Η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος «πρόδωσε» τον 25χρονο που λήστεψε την υπάλληλο και οι αστυνομικοί δεν άργησαν να φτάσουν στα ίχνη του ίδιου και των συνεργών του ηλικίας 23 και 17 χρόνων!

Ο δράστης εισέβαλε στο μαγαζί φορώντας μια καπαρντίνα και με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του. Έβγαλε έναν σιδηρολοστό και ζήτησε από την τρομοκρατημένη υπάλληλο τα χρήματα. Εκείνη του έδωσε 500 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και ο κακοποιός έφυγε τρέχοντας μαζί με τους δυο συνεργούς του που φύλαγαν τσίλιες έξω από το ζαχαροπλαστείο. Όμως, το κλειστό κύκλωμα κατέγραψε τον 25χρονο, που εντοπίστηκε γρήγορα και συνελήφθη μαζί με τους φίλους του.

Άλλη μια εξιχνίαση κλοπών και ληστειών σε σπίτια πέτυχε η Ασφάλεια Κορίνθου. Οι αστυνομικοί αναζητούν έναν 35χρονο που ταυτοποιήθηκε ως δράστης πέντε διαρρήξεων και μιας ένοπλης ληστείας στα χωριά της Κορινθίας και το Αίγιο Αχαΐας, οι οποίες είχαν γίνει από τις 28 Ιανουαρίου ως τις 6 Μαρτίου.

(protothema.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook