Η Καλλιθέα με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο υποχρέωσε τον Πλατανιά στην τρίτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, και δεύτερη στο Μάλεμε, με τελικό σκορ 2-1.
Η χανιώτικη ομάδα πήρε το προβάδισμα στο 22\’ με τον Μαραγκουδάκη και είχε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, αλλά οι φιλοξενούμενοι, που ήταν αρκετά επικίνδυνοι, ανέτρεψαν το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο με σκόρερ τους Φουντουκίδη (65\’) και Κατσίκη (82\’).
Αν και μπήκαν νωθρά στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, μετά το 1-1 \”πολιορκούσαν\” τα \”καρέ\” του Κατσούλη, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για το 2-1. Σε μία από αυτές στο 69\’ οι \”ερυθρόλευκοι\” ζήτησαν πέναλτι από τον διαιτητή Λιαχούδη για χέρι του Σταύρου, ενώ για παράβαση \”φώναξαν\” και στις καθυστερήσεις μετά από προσπάθεια για διώξιμο του Ρουσάκη.

Το φιλμ του αγώνα
13\’ Ο Ναζλίδης ανοίγει το παιχνίδι για τον Παληγεώργο που σεντράρει μες την περιοχή για τον Μιρτσέτα, με τον Ηρακλή να διώχνει σωτήρια.

19\’ Σέντρα του Πάγκαλου, ο Μιρτσέτα δεν μπόρεσε να το σουτάρει, με την μπάλα να καταλήγει στον Μαραγκουδάκη, που σουτάρει ψηλά άουτ.

22\’ ΓΚΟΛ: Ο Μιρτσέτα πασάρει στον Μαραγκουδάκη, που με σουτ (η μπάλα κόντραρε και σε αντίπαλο) στέλνει την μπάλα στα δίκτυα.

27\’ Μπαλιά του Πάγκαλου στον Μαραγκουδάκη που σουτάρει, με τον Κατσούλη να αποκρούσει σε κόρνερ.

29\’ Από αδράνεια της άμυνας ο Ντιαλό επωφελείται και πλασάρει εξ\’ επαφής, με τον Λαζαρίδη να αποκρούει εντυπωσιακά με τα ακροδάκτυλα.

44\’ Ο Πάγκαλος \”τροφοδοτεί\” τον Μιρτσέτα που σουτάρει για να αποκρούσει με διπλή προσπάθεια ο Κατσούλης.

45\’+1\’ Σουτ του Φαρινόλα η μπάλα κατέληξε άουτ.

56\’ Σουτ του Ντιαλό ψηλά άουτ. 

65\’ ΓΚΟΛ: Ο Φουντουκίδης με σουτ θα ισοφαρίσει σε 1-1.

66\’ Σέντρα του Μιρτσέτα έχασε την μπάλα ο Κατσούλης, αλλά ο Χαϊκάλης δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίκτυα.

68\’ Σουτ του ΧαΪκάλη άουτ, ενώ περίμενε δίπλα του ξεμαρκάριστος ο Μιρτσέτα.

69\’ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Πλατανιά, όταν από γύρισμα του Μιρτσέτα ο Κατσούλης και πάλι δεν συγκρατεί την μπάλα, αλλά ο Χαϊκάλης σε κενή εστία θα πλασάρει πάνω στον Σταύρου, με τους γηπεδούχους να \”φωνάζουν\” για χέρι και τον Μιρτσέτα να σουτάρει άουτ στην εξέλιξη της φάσης.

74\’ Δυνατό σουτ του Δέντσα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

76\’ Από μπαλιά του Μιχαλόπουλου ο Ντιαλό θα σουτάρει για να αποκρούσει ο Λαζαρίδης.

82\’ ΓΚΟΛ: Δυνατό σουτ του Κατσίκη έξω από την περιοχή η μπάλα στα δίκτυα για το 1-2.

90\’ Νέες \”φωνές\” των γηπεδούχων για χέρι του Ρουσάκη σε σουτ του Ναζλίδη.

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Μαραγκός, Δημήτρης (85\’ Μαρτσάκης), Κουρτεσιώτης, Δέντσας, Γκονζάλες, Μιρτσέτα (73\’ Δράμι), Μαραγκουδάκης, Ναζλίδης, Πάγκαλος (55\’ Χαϊκάλης).

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος (90\’ Ματσούκας), Ηρακλής, Ρουσάκης, Κατσίκης, Φουντουκίδης (78\’ λ.τ. Καλτσάς), Φαρινόλα (57\’ Μαρουκάκης), Πρίπου, Μουσταφίδης, Ντιαλό.


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook