Στον Πύργο σταμάτησε το αήττητο σερί του Ρούβα καθώς η ομάδα της Γέργερης ηττήθηκε με 2-0 την Κυριακή το απόγευμα στον Πύργο από τον Πανηλειακό που σε συνδυασμό και με την εκτός έδρας νίκη της Καλαμάτας στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Ρούβας είχε σε πολύ καλή ημέρα τον τερματοφύλακα Χριστοδουλάκη που ήταν ουσιαστικός στις επεμβάσεις του στο πρώτο ημίχρονο όπως και η άμυνα του Ρούβα ενώ επιθετικά ο Φουκαράκης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 26΄ να κάνει το 0-1 για την ομάδα του. Η υπεροχή όμως των γηπεδούχων καρποφόρησε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Μπράβος με σουτ στο 51΄ έκανε το 1-0 για τον Πανηλειακό. Νωρίτερα βέβαια στο 48΄ και πάλι ο Φουκαράκης με γυριστή κεφαλιά πήγε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Πανηλειακού Λόλα που μπλόκαρε δύσκολα την μπάλα.

Η ομάδα του Πύργου πέτυχε γρήγορα το δεύτερο τέρμα της κλειδώνοντας τη νίκη της όταν ο Ανυφαντάκης στο 58΄ ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Βαλαώρα ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ο Θωνιάτης από τα 11 βήματα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χριστοδουλάκη για να γράψει το τελικό 2-0 .

Πανηλειακός: Λόλας, Ακπαρίδης, Βαλαώρας, Θωνιάτης, Λώττας, Μακρίδης, Μανιάτης (15\’ λ.τ Αντωνίου), Μπράβος, Ταφαρλής (25\’ λ.τ Καλφάς), Τομαράς (69\’ Τσετιροκλής), Χιντζίδης.

Ρούβας: Χριστοδουλάκης, Παπαχρήστος, Ανυφαντάκης, Πατέλης (64\’ Σεντεμέντες), Γιανναδάκης, Κορδονούρης, Πουλάκης (70\’ Νύχταρης), Ταχματζίδης, Αντωνάκης, Φουκαράκης (60\’ Δεληθωμαϊδης), Ρουμπάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook