Σε μία πολύ ωραία εκδήλωση ο Τάλως ΑΝΕΚ LINES βράβευσε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του για το 2011, όπου ήταν χρονιά επιτυχιών για το σωματείο της Νέας Κυδωνίας και είχε σαν μεγάλη διάκριση την κατάκτηση της 1ης θέσης στην Ελλάδα.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από τον Τάλω:
Ο ΤΑΛΩΣ ANEK LINES βράβευσε όλους τους αθλητές και αθλήτριες για το 2011. Σε μια πολύ ωραία τελετή που πραγματοποιήθηκε στο μαγαζί που στηρίζει από την δημιουργία του τον ΤΑΛΩ το ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ. Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες βραβεύτηκαν με αναμνηστικό δίπλωμα για την συμβολή τους στην 1η θέση του συλλόγου για το 2011 και για τις επιμέρους διακρίσεις τους. Επίσης τιμήθηκαν με πλακέτα οι προπονητές της ομάδας. Όλοι όσοι βρέθηκαν στην γιορτή της ομάδας παρακολούθησαν ένα βίντεο που παρουσίασε την πορεία του συλλόγου διαχρονικά στα ποδηλατικά δρώμενα, τους χορηγούς της νέας χρονιάς και τα παιδιά σε αγωνιστικά και μη στιγμιότυπα. Ακολούθησε πλούσιο κέρασμα και κέφι έως αργά με τους γονείς, το Δ.Σ και τους αθλητές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την νέα σεζόν.

O ΤΑΛΩΣ ευχαριστεί θερμά τον χρυσό χορηγό ΑΝΕΚ LINES, τον κύριο χορηγό ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ και τους χορηγούς IDEAL bikes,  ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ,  MINOA PALACE resort and spa και Μικρό Καφενείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook