Επιβράβευση για τρεις νεαρούς και πολύ ταλαντούχους πολίστες του Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν να συμμετάσχουν σε προπονήσεις με την εθνική ομάδα Νέων Ανδρών.

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Κουμή, τον περιφερειακό Γιώργο Φωκά και τον φουνταριστό Μανόλη Σολανάκη, οι οποίοι δέχτηκαν την πρόσκληση του ομοσπονδιακού τεχνικού Περικλή Δαμάσκου κι έτσι θα βρίσκονται την Παρασκευή 23 Μαρτίου (και ώρα 10.45) στο Ζάππειο κολυμβητήριο.

Αυτή θα είναι η πρώτη συγκέντρωση για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, το οποίο ξεκινά να προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που είναι να διεξαχθεί στις αρχές του ερχόμενου Σεπτέμβρη στη Γαλλία. Ο κ. Δαμάσκος μέσα από αυτές τις προπονήσεις θα καταλήξει στην αποστολή που θα πάρει μαζί του για τα τελικά της διοργάνωσης.
Αναλυτικά οι κλήσεις του κ. Δαμάσκου είναι οι εξής:
Γαλανόπουλος, Δερβίσης (Ολυμπιακός), Σαλτέρης, Χρυσανθακόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Χάλαρης (Π. Φάληρο), Παρασκευόπουλος (Παναθηναϊκός), Τίγκας, Λουιζίδης, Βελόνιας (Βουλιαγμένη), Σολανάκης, Φωκάς, Κουμής (Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES), Χρυσοσπάθης (ΠΑΟΚ), Λάππας, Αλβέρτης (Πανιώνιος), Χατζηγούλας, Μαρινάγης (ΟΥΚ Βόλου), Παπαδόπουλος (Λάρισα), Γαβαλάς (Εθνικός), Γιουλούντας (Ν.Ο. Ρεθύμνου), Γούβης (Γερμανία).

nox.gr