Το « Καλάθι Ελπίδας» ξεκίνησε τη δράση του στον Άγιο Νικόλαο με μεγάλη επιτυχία το προηγούμενο Σάββατο

Σε όλα τα σούπερ μάρκετ η ανταπόκριση των πολιτών επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι η αγάπη και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας αποτελούν σταθερές αξίες για όλους!

Τα τρόφιμα που συλλέγονται διατίθενται σε άπορες οικογένειες από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Αγίου Νικολάου «Ελπίζω».

Οι υπεύθυνες του ΟΚΥΔΑΝ κ. Νικολέτα Τσάκωνα και κ. Εμμανουέλλα Γιαννικάκη μας ενημέρωσαν σχετικά με τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης ότι οι ανάγκες σε ζυμαρικά έχουν καλυφθεί ενώ σε ότι αφορά τα καθαριστικά, το γάλα και ντοματοχυμούς υπάρχει ανάγκη.

Η κ. Αγάπη Σκυβάλου, κοινωνική λειτουργός από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, δέχεται τις αιτήσεις όσων έχουν ανάγκη και μετά από έρευνα που γίνεται καταγράφονται οι πραγματικές ελλείψεις ανά περίπτωση και καλύπτονται ανάλογα.

Το «Καλάθι της Ελπίδας» θα είναι στη διάθεση των πολιτών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου ενώ θα επεκταθεί και στη Νεάπολη το επόμενο Σάββατο 24 Μαρτίου 2012.

Ο Δήμος Αγ. Νικολάου ευχαριστεί τους εθελοντές, τους συνεργάτες του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και όλους εσάς που στηρίζετε τις δράσεις του Δικτύου «Ελπίζω».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook