Τις κινήσεις τους εξετάζουν αύριο οι ιδιοκτήτες – Συνεχίζεται η απεργία πείνας

Τις επόμενες κινήσεις τους αναμένεται να επανεξετάσουν αύριο, Τρίτη, οι περιπτερούχοι της Κρήτης, καθώς δεν βλέπουν καμία θετική ανταπόκριση από τη μεριά της κυβέρνησης στις μέχρι τώρα κινητοποιήσεις τους…

Την ίδια στιγμή η πρόεδρος του Συλλόγου Περιπτεριούχων και Καπνοπωλών Κρήτης, Ελένη Χαιρέτη, συνεχίζει για 12η ημέρα την απεργία πείνας, δηλώνοντας αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος.

Έτσι, παραμένει έξω από την Περιφέρεια Κρήτης η σκηνή που έχει στήσει η κ. Χαιρέτη, και το πανό που γράφει: «Συγχαρητήρια στους περιπτερούχους και καπνοπώλες της Κρήτης. Κατάφεραν και ενεργοποίησαν τον κρατικό μηχανισμό όλης της χώρας σε μία ημέρα, για 0,10 λεπτά», ενώ ακριβώς από κάτω σε ένα άλλο πανό ευχαριστεί θερμά τον καπνιστή – καταναλωτή για τη συμπαράσταση.

Επίσης στην κολώνα του κτιρίου της Περιφέρειας παραμένει κολλημένο ένα άλλο πανό που εξηγεί την παρουσία της στο χώρο. Συγκεκριμένα γράφει «Κάνω απεργία πείνας για την επίθεση που δέχτηκα από τον κρατικό μηχανισμό για την επιβίωση του κλάδου μου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook