Ένας 59χρονος άνθρωπος είχε πεθάνει μέσα στο σπίτι που διέμενε, στο κέντρο σχεδόν της πόλης του Ρεθύμνου, χωρίς να τον έχει αναζητήσει κανείς, χωρίς κανείς να έχει αντιληφθεί την απουσία του αν και ο άτυχος άνδρας, που ζούσε μόνος και δεν είχε συγγενείς πλην ενός αδελφού που διαμένει σε άλλη πόλη, φαίνεται να είχε αφήσει την τελευταία του πνοή από τον περασμένο Δεκέμβρη.

Το πτώμα του βρέθηκε από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος μένει στην Αθήνα και πρόσφατα επισκέφθηκε το Ρέθυμνο.

Την Παρασκευή πήγε στην οδό Σμύρνης, στην Παλιά Πόλη όπου βρίσκεται το σπίτι και αφού στα απανωτά χτυπήματα στην πόρτα δεν έπαιρνε ανταπόκριση αλλά και επειδή στον εξωτερικό χώρο επικρατούσε μια περίεργη οσμή, ενημέρωσε την Αστυνομία και στην συνέχεια κλήθηκε κλειδαρας για να ανοίξει την πόρτα.

Όταν μπήκαν στο εσωτερικό βρέθηκαν μπροστά σε μια δυσάρεστη εικόνα. Ο 59χρονος καθισμένος σε μια πολυθρόνα ήταν νεκρός και το πτώμα του σε προχωρημένη σήψη.

Από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Ο τρόπος θανάτου του θα απαντηθεί από το αποτέλεσμα των ιστολογικών εξετάσεων, ενώ δεν αποκλείεται η περίπτωση της αυτοχειρίας, καθώς στον χώρο βρέθηκε από τους Αστυνομικούς ιδιόχειρο σημείωμα.

Ρεθεμνιώτικα Νέα