Τα γραφεία του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου στην οδό Μεραμβέλλου 56 διέρρηξαν χθες το βράδυ.

Ο δράστης ή οι δράστες πιθανολογείται ότι μπήκαν από την πίσω πλευρά του κτιρίου και συγκεκριμένα από την μπαλκονόπορτα.

Αφού έκαναν άνω-κάτω το χώρο άρπαξαν το ποσό των 500 ευρώ που υπήρχε μέσα στα συρτάρια των γραφείων  του Συνδέσμου που προοριζόταν για τις ανάγκες του Ξενώνα Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού και έφυγαν ανενόχλητοι.

 Να σημειωθεί ότι ο δράστης ή οι δράστες φρόντισαν να καλύψουν τα ίχνη τους καθώς εκτός του ότι φορούσαν χειρουργικά γάντια τα οποία πέταξαν στην τουαλέτα, στη συνέχεια ούρησαν πάνω σε αυτά!!

Μάλιστα, φεύγοντας <<καθάρισαν >> και τα τζάμια..προκειμένου  να μην αφήσουν αποτυπώματα.

 Να σημειωθεί ότι στα νέα γραφεία της οδού Μεραμβέλλου έχει μεταφερθεί ο Σύνδεσμος μόλις πριν από περίπου δύο μήνες.

Στο μεταξύ, τη λύπη της και την απογοήτευσή της για το γεγονός εξέφρασε στο flashnews.gr η πρόεδρος του Συνδέσμου Μαίρη Παχιαδάκη καθώς όπως τόνισε, τα παραπάνω χρήματα θα κάλυπταν ένα μέρος από τις αυξημένες ανάγκες που έχει ο ξενώνας προκειμένου να συντηρηθούν  οι γυναίκες που φιλοξενούνται σ αυτόν  και  που το τελευταίο διάστημα, δέχεται ολοένα και περισσότερα περιστατικά κακοποίησης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook