Ο Τίμος Καβακάς από την Τρίτη (20/3) αποτελεί παρελθόν από τον Πλατανιά, με τη διοικηση της χανιώτικης ομάδας να προσανατολίζεται σε αρκετές λύσεις για τη διάδοχη κατάσταση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας δύο από τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα των υποψήφιων αντικαταστατών του νεαρού τεχνικού είναι αυτά των Μπάμπη Τεννέ και Παύλου Δερμιτζάκη.

Η διοίκηση των \”ερυθρολεύκων\” πάντως θα κοιτάξει να δρομολογήσει τις εξελίξεις μετά το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι της Παρασκευής (23/3) με τον Θρασύβουλο στη Φυλή, όπου θα καθοδηγήσει την ομάδα ο Τάκης Τσακαλίδης,

Πάντως και οι δύο περιπτώσεις φαντάζουν δύσκολες, αφού οι προπονητές αυτοί έχουν ως προτεραιότητά τους να εργαστούν σε ομάδες της Super League.

Ο Τεννές μέχρι πρότινος ήταν στον Παναιτωλικό, ενώ ο Δερμιτζάκης μετά την παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης έχει μείνει χωρίς ομάδα και ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά και το περασμένο καλοκαίρι αλλά δεν είχε \”προχωρήσει\” η περίπτωση.

Υπάρχει βέβαια και ένα τρίτο σενάριο, που αναφέρει ότι ο Τάκης Τσακαλίδης θα στελεχωθεί από έναν βοηθό και θα καθοδηγήσουν μαζί την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook