Ξανά.. έσπασε το δίκτυο υδροδότησης στο κέντρο της Ιεράπετρας

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, συνεργείο της υπηρεσίας ύδρευσης του Δήμου Ιεράπετρας, βρέθηκε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, σημείο που για τέταρτη φορά από την αρχή του χρόνου έχει σπάσει, για να αποκαταστήσει τη βλάβη.

Οι συχνές διαρροές σημειώνονται λόγω της παλαιότητας του δικτύου που έχει σαν δυσάρεστες συνέπειες τις πολλές ποσότητες υδάτων να τρέχουν στους δρόμους αλλά και τη διακοπή της υδροδότησης μεγάλης περιοχής και πολλές φορές για αρκετές ώρες μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά.

«Τα σπασίματα είναι καθημερινά με αποτέλεσμα δύο ή και τρία συνεργεία αντί να ασχολούνται με νέα έργα, να ασχολούνται με τις συντηρήσεις. Για το σκοπό αυτό τις επόμενες μέρες θα παραλάβουμε νέες σωλήνες ώστε να τις τοποθετήσουμε όταν ξανασυμβούν βλάβες σε σημεία που μας έχουν απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν. Έτσι με αυτές τις αλλαγές θα αποκατασταθεί μια και καλή το πρόβλημα αλλά θα ξεκινήσουμε να αντικαθιστούμε το παλιό αμιαντοδίκτυο που θα έπρεπε να είχε ήδη γίνει», αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ζερβάκης Μανώλης.

 

radiolasithi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook